Mergi direct la conținut »
O femeie a ucis o adolescentă însărcinată și i-a tăiat burta pentru a scoate din ea copilul pe care apoi și l-a însușit
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > O femeie a ucis o adolescentă însărcinată și i-a tăiat burta pentru a scoate din ea copilul pe care apoi și l-a însușit

O femeie a ucis o adolescentă însărcinată și i-a tăiat burta pentru a scoate din ea copilul pe care apoi și l-a însușit

O femeie de 46 de ani care ar fi ademenit-o pe adolescenta Marlen Ochoa-Lopez, însărcinată în nouă luni, în casa ei din Chicago, este acuzată alături de alte două persoane de uciderea tinerei mame.

Poliția din Chicago a anunțat că Clarisa Figueroa și fiica ei, Desiree, au fost acuzate de uciderea tinerei de 19 ani și că i-au tăiat acesteia burta pentru a scoate din ea copilul nenăscut. O a treia persoană, Piotr Bobak, în vârstă de 40 de ani, a fost acuzată că a încercat să acopere odioasa crimă.

Copilul lui Marlen a supraviețuit, dar rămâne în „stare gravă”, scrie Daily Mail.

Corpul tineri mame a fost găsit de polițiști, miercuri dimineață, într-o cutie de gunoi din spatele casei lui Figueroa, la mai bine de trei săptămâni de când aceasta a fost dată dispărută.

Polițiștii au găsit alături de cadavru și obiectul folosit pentru strangularea acesteia.

Ochoa-Lopez, care era însărcinată în nouă luni, a fost văzută ultima dată plecând de la liceul la care studia pe 23 aprilie. În aceeași zi a fost chemată la domiciliul Clarisei Figueroa o echipă de paramedici, femeia susținând că a născut și că bebelușul nu este bine.

Copilul care a fost găsit ”fără suflare și albastru” de paramedici a fost dus la spital unde este în stare gravă.

Între timp, Clarisa Figueroa a început o campanie online de strângere de fonduri, spunând că fiul ei nou-născut este pe moarte și are nevoie de fonduri pentru înmormântare.

Acest gest i-a determinat pe polițiști să efectueze teste ADN pe bebeluș și au constat că nu era rudă cu cea care spunea că l-a născut și că Marlen Ochoa-Lopez și soțul ei, Yiovanni Lopez, erau de fapt părinții copilului.

Desiree Figueroa, fiica Clarisei, a recunoscut că a ajutat-o pe mama sa să o omoare pe tânără și să îi taie burta pentru a scoate fătul.


Citește și: Casele de pariuri surprind: poți să-ți dublezi miza dacă social-democrații iau locul 1 la alegerile europarlamentare! Ce partid e favorit


 

 
 
Close
Închide
  Close