Mergi direct la conținut »
Accident în lanț în Timiș din cauza unui incendiu de vegetație. Un șofer a oprit mașina și a fost lovit în spate
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Accident în lanț în Timiș din cauza unui incendiu de vegetație. Un șofer a oprit mașina și a fost lovit în spate

Accident în lanț în Timiș din cauza unui incendiu de vegetație. Un șofer a oprit mașina și a fost lovit în spate

Un accident în lanț a avut loc între Timișoara și Cenad din cauza unui incendiu de vegetație. Un șofer a oprit mașina pe șosea întrucât nu mai putea înainta și a fost lovit în spate de alte două autoturisme. Două persoane au ajuns la spital.

De Mihai Niculescu,

Accidentul în lanț a avut loc pe DN6 și a fost provocat de fumul gros provenit de la un incendiu de vegetație.

Accidentul s-a produs după ce şoferul unui autoturism a oprit pentru că nu mai putea înainta din cauza fumului

Carambolul s-a produs în apropiere de oraşul Sânnicolau Mare, iar fumul provenit în urma incendiului a fost adus, de vânt, pe şosea, relatează Digi24.

Accidentul a avut loc pe DN 6, pe sensul dinspre Timişoara spre Vama Cenad. Şoferul de 58 de ani al unui autoturism a văzut fumul gros care a pătruns pe şosea în urma arderii vegetaţiei, a realizat că nu mai poate să conducă şi s-a oprit. Din spate, pe acelaşi sens de mers a venit un alt autoturism, condus de o tânără de 18 ani, care a intrat în maşina oprită. Apoi a venit un al treilea autoturism, condus de un bărbat de 51 de ani, care a intrat în maşina tinerei”, a explicat Alexandra Petrovici, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Timiş.

În urma accidentului, tânăra de 18 ani şi o femeie care era pasager în alt autoturism implicat în accident au fost rănite uşor şi transportate la spital.


Citește și: Laura Codruţa Kovesi a fost confirmată drept candidatul Parlamentului European pentru șefia Parchetului European


 

 
 
Close
Închide
  Close