Mergi direct la conținut »
Accident în Vâlcea. Un microbuz cu nouă cetățeni bulgari a derapat din cauza vitezei și a șoselei umede
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Accident în Vâlcea. Un microbuz cu nouă cetățeni bulgari a derapat din cauza vitezei și a șoselei umede

Accident în Vâlcea. Un microbuz cu nouă cetățeni bulgari a derapat din cauza vitezei și a șoselei umede

Un microbuz în care se aflau nouă cetățeni bulgari a derapat pe drumul național 7, în județul Vâlcea, cel mai probabil, din cauza vitezei neadaptate la șoseaua umedă. Doi dintre ocupanții autovehiculului au fost răniți ușor.

De Cristian Simion,

Accidentul a avut loc luni, în zona localității Gura văii, unde șoferul unei dube înmatriculate în Germania a derapat,  cel mai probabil, din cauza vitezei, pe carosabilul umed, iar autovehiculul a ieșit de pe șosea și s-a oprit în șanțul de pe marginea drumului.

În dubă se aflau nouă persoane, cu toții cetățeni bulgari. Doi dintre pasageri au fost răniți, însă leziunile nu sunt grave.

Traficul rutier în zona accidentului nu a fost blocat.

În județul Vâlcea, plouă torențial de mai multe ore,  iar șoferii sunt sfătuiti să adapteze viteza la condițiile de drum.

Citește și: EXCLUSIV/ Pe banii cui s-au cazat în Elveția Dragnea și șeful SIE?! Libertatea i-a întrebat și au recunoscut că n-au plătit ei

Close
Închide
  Close