De Mihai Niculescu,

Tânărul de 23 de ani poate să spună că s-a născut a doua oară, pentru că fierul beton i-a trecut la câțiva milimetri de creier. Accidentul s-a petrecut marți după amiază, pe șantierul unei școli din Socodor, Arad. Muncitorul s-a dezechilibrat și a căzut de la o înălțime de 2 metri, intrând cu fața în fierul-beton, potrivit aradon.ro.

„Este vorba despre un tânăr de 23 de ani care a căzut de la aproximativ 2 metri într-un fier beton. La fața locul s-a deplasat un echipaj medical de urgență de la Chișineu Criș. Fier-betonul i-a străpuns lobul urechii, a traversat mandibula și s-a exteriorizat pe fața anterocervicală. Tânărul a fost transportat către Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Arad fiind conștient și cooperant”, a declarat Maria Nicoară, directorul Serviciului de Ambulanță Județean Arad.

Muncitorul a fost operat la Spitalul din Arad și a rămas internat în spital. Între timp, inspectorii de muncă cercetează incidentul.

„Tânărul era angajat la firma antreprenoare și se pare că a făcut un pas greșit. Lucra pe șantierul noii școli din Socodor” a precizat primarul din Socodor, Ioan Jura.

Citeşte şi:

În mintea infractorului, partea a doua. Profilerul Poliției Române care îl analizează pe Gheorghe Dincă: “Este un coşmar când cel audiat nu ştie dacă spune adevărul sau dacă minte”

Copilul dispărut de trei zile din Constanța este căutat de scafandri voluntari în bazinul cu dejecții, pentru că ISU Dobrogea nu are echipament adecvat

Primăria Sectorului 3 betonează spațiul verde. Negoiță: “Este o reorganizare urbanistică. Pământul și iarba nu sunt spațiu verde”

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”
GSP.RO

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres
HOROSCOP

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres