Mergi direct la conținut »
O actriță celebră a fost abuzată sexual de tatăl vitreg la vârsta de 14 ani și a făcut avort la 17 ani!
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > O actriță celebră a fost abuzată sexual de tatăl vitreg la vârsta de 14 ani și a făcut avort la 17 ani!

O actriță celebră a fost abuzată sexual de tatăl vitreg la vârsta de 14 ani și a făcut avort la 17 ani!

Actrița Sally Field a dezvăluit că a fost abuzată sexual de tatăl vitreg la vârsta de 14 ani și a făcut un avort clandestin în Mexic, trei ani mai târziu. Sally Field și-a scris memoriile care urmează a fi făcute publice pe 18 septembrie. Ea a spus că nu a vorbit până acum despre asta, pentru a nu-l răni pe Burt Reynolds, care a murit pe 6 septembrie. Burt Reynolds a numit-o pe Sally Field iubirea vieții sale.

De Mihai Niculescu,

Actrița, acum în vârstă de 71 de ani, a declarat pentru „New York Times” că a tăcut atâta timp cu privire la abuzuri pentru că „nu știa că are o voce”. Sally Field și-a deschis sufletul cu mulți ani mai târziu, în fața mamei sale, care a murit de cancer, relatează dailymail.co.uk.

Tatăl vitreg care a abuzat-o era poreclit Jacko și obișnuia să o cheme în dormitorul său. „Ar fi fost mult mai simplu dacă aș fi simțit ceva, dacă jacko ar fi fost altfel decât crud și înspăimântător. Ar fi fost minunat dacă nu s-ar fi întâmplat”.

Sally i-a povestit mamei sale că nu a fost un incident singular, ci o serie de evenimente neplăcute din adolescența sa care au încetat o dată cu împlinirea vârstei de 14 ani.

Sursa foto: Hepta


EXCLUSIV/ Jean Constantin, infarct în Cimitirul Bellu, de la o glumă! Episod incredibil întâmplat cu 3 decenii înainte de moartea marelui actor


 

Close
Închide
  Close