MENIU CAUTĂ
03 Noi. 2010 12:57

Adina Barbu “se ia în piept” pe podium cu Gina Pistol

Distribuie

Frumoasa Adina Barbu (foto bucătărescu.ro), femeia cu cel mai mare bust siliconat de la noi din ţară şi Gina Pistol merg joi la “Angel Fashion Night”, o petrecere dedicată copilăriei.

Evenimentul va cuprinde şi prezentarea colecţiei Andrei Turcanu, «Lollipops» by LouLou Boutique, care va marca debutul în lumea modei a Adinei Barbu, denumită de presă noua Nicoleta Luciu', datorită dimensiunilor impresionante ale bustului siliconat.

Ea va defila pentru pentru prima dată în cadrul unui eveniment de modă, alături de Gina Pistol, mireasa colecţiei, care va reprezenta îngeraşul cu coroniţă' al prezentării, dar în acelasi timp se va duela' cu un manechin cu vechime, Carmen Vlad, posesoarea unor sâni la fel de mari, dar naturali.

În colecţia dedicată copilariei vor mai defila Denisa Nechifor, Alexandra Enăchescu, Ramona Lăzuran, Sânziana Negru, Alexandra Vodă (trupa Dolls), Laura Huma şi Alexandra Avram.

Ele vor fi aplaudate din public de alte fete frumoase precum Marina Dina, Daniela Crudu şi Adelina Pestriţu, care vor fi prezente la eveniment gata de distracţie, joi noapte, în club Princess.

Citeşte şi: Adina Barbu s-a iubit cu un mafiot japonez «Noua Nicoleta Luciu» se pozează singură, goală puşcă

Comentarii