Mergi direct la conținut »
Admiratorii au venit să-i aducă un ultim omagiu actriței Tamara Buciuceanu Botez  la Teatrul Bulandra
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Admiratorii au venit să-i aducă un ultim omagiu actriței Tamara Buciuceanu Botez la Teatrul Bulandra

Trupul neînsuflețit al regretatei actrițe Tamara Buciuceanu Botez a fost depus la Sala Toma Caragiu de la Teatrul Bulandra din Capitală.

De Daria Maria Diaconu,

Joi, 17 octombrie 2019, trupul neînsuflețit al Tamarei Buciuceanu a fost depus la Teatrul Bulandra, acolo unde admiratorii i-au adus un ultim omagiu.

La Teatrul Bulandra au ajuns numeroși admiratori ai actriței care a încântat generații după generații de spectatori cu rolurile interpretate, dar și vedete din lumea artistică. Printre acestea s-a aflat și cantautorul Ducu Bertzi, dar și actorii Eugen Cristea și Cristina Deleanu, Ion Caramitru și fiica Andei Călugăreanu, Ioana Tufaru, Mitică Popescu și Emilia Popescu. De aemenea a fost prezent și Matei, fiul actorului Mihai Constantin, nepotul Tamarei Buciuceanu Botez, cel care se ocupă de înmormântarea legendarei artiste.

Tot joi, la ora 18:00, va avea loc o slujbă de priveghi făcută de preoții de la Biserica Sf. Gheorghe Nou. Vineri, 18 octombrie, la ora 9:30, Tamara Buciuceanu va fi condusă pe ultimul drum la Biserica Sf. Gheorghe Nou, din centrul Capitalei, urmând ca la ora 13:00 aceasta să fie îngropată la Cimitirul Sfânta Vineri, potrivit anunțului făcut de preotul dr. Emil Nedelea Cărămizaru, parohul Bisericii Voievodale Sf. Gheorghe Nou.

Renumita actriță Tamara Buciuceanu Botez a încetat din viață în data de 15 octombrie 2019. Aceasta era internată la Spitalul Elias din Capitală, din cauza unor probleme cardiace. Artista avea 90 de ani.

FOTO: Dumitru Angelescu

Close
Închide
  Close