Mergi direct la conținut »
Adriana Nedelea LA FIX | Coșmarul Caracal se repetă. O fată este găsită moartă, la două zile după ce a fost dată dispărută
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Adriana Nedelea LA FIX | Coșmarul Caracal se repetă. O fată este găsită moartă, la două zile după ce a fost dată dispărută

Adriana Nedelea LA FIX | Coșmarul Caracal se repetă. O fată este găsită moartă, la două zile după ce a fost dată dispărută

La 2 luni de la uciderea Alexandrei la Caracal, cel mai sumbru coșmar se repetă. O altă fată este omorâtă, după ce mai întâi a fost dată dispărută.

Mihaela Adriana Fieraru avea 11 ani. A dispărut vineri după-amiază din localitatea Gura Șuții din Dâmbovița, pe drumul de la școală spre casă.

A fost găsită pe câmp, cu urme de violență pe corp, duminică după amiază. La două zile după ce a fost dată dispărută. În cazul Alexandrei, au trecut tot două zile de la anunțul dispariției.

Principalul suspect de acum este un cetățean străin, spun polițiștii și procurorul. El ar fi olandez, spun sursele Libertatea.  Fetița apare pe imaginile camerelor de supraveghere până la 300 de metri de casă.

Specialistul criminolog Dan Antonescu a declarat în emisiunea Adriana Nedelea LA FIX că poliția nu a avut elemente și dovezi ca să-l rețină pe principalul suspect, un cetățean olandez, la momentul când a fost văzut în zonă, pentru că nu se știa că fetița a fost ucisă la acel moment, ci figura doar ca persoană dispărută.

Dan Antonescu susține că se impune o atenționare prin structurile polițienești europene și internaționale, atunci când o persoană cu cazier de infracțiuni sexuale călătorește. Din păcate, nu există încă pârghiile legale pentru asta.

Cu 40 de cazuri COVID la personal, managerul Spitalului Universitar spune că ”șefii de secție nu se înțeleg unii cu alții” și a decis ”imixtiune militară”
Recomandări

Cu 40 de cazuri COVID la personal, managerul Spitalului Universitar spune că ”șefii de secție nu se înțeleg unii cu alții” și a decis ”imixtiune militară”

 


„În astfel de situații cred eu ar trebui un soi de atenționare chiar dacă se încalcă drepturile omului. Din ce cunosc eu are antecedente de pedofil. Trebuia anunțate și țările în care intră. Există în țările fostului bloc comunist un turism sexual. Acești indivizi la ei acasă nu pot face nimic, aici legislația e mai permisivă și vin aici și contracost își satisfac pornirile bolnave” a spus Dan Antonescu.

Dan Antonescu a explicat și de ce polițiștii nu au putut să-l rețină la momentul când olandezul a fost văzut în zona în care dispăruse fetița, vineri după amiază.

„El avea deja bilet de avion luat, nu exista nici o probă la adresa lui la acel moment, figura doar în acea zonă. El a trecut cu mașina, atât, nu a fost văzut lângă copil. Au fost trei-patru mașini care au trecut pe acolo prin momentul critic, a atras atenția pentru că mergea încet. Putea să spună orice, că îi era rău și de aceea a parcurs acea distanță într-un interval mai mare de timp. Nu exista informația atunci că a fost omorâtă, era doar dispărută. Când s-a descoperit crima era deja în Olanda. Fapta a fost comisă vineri, el sâmbătă la prânz luase deja avionul și era în Olanda”.

Close
Închide
  Close