Mergi direct la conținut »
Afaceristul Dan Cămârzan din Brașov, reținut pentru omor. E suspectat că și-ar fi ucis bunica
Ştiri Libertatea > Ştiri > Afaceristul Dan Cămârzan din Brașov, reținut pentru omor. E suspectat că și-ar fi ucis bunica

Afaceristul Dan Cămârzan din Brașov, reținut pentru omor. E suspectat că și-ar fi ucis bunica

Dan Cămârzan, un om de afaceri din Brașov, a fost reținut pentru 24 de ore, fiind considerat principalul suspect într-un caz de omor. Bărbatul este bănuit că și-ar fi sugrumat bunica, o femeie de 93 de ani, luni dimineață. El urmează ca mâine să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

De Răzvan Mihalașcu,

În vârstă de 44 de ani, Dan Cămârzan este suspectat că și-ar fi omorât bunica. Bărbatul este un un controversat om de afaceri, fiind cel care a dezvoltat, printre altele, complexul rezidențial Tâmpa Gardens și Europe Residence.

Dosarul de omor este instrumentat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Brașov, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor prin sugrumare. Dan Cămârzan se află în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Poliției Județene Brașov, relatează ObservatorulBv.

Alerta s-a dat la 9:36, în urma unui apel la 112. Un echipaj SMURD a intervenit pentru a resuscita o femeie, fără succes, și a cerut sprijinul unui alt echipaj dotat cu terapie intensivă mobilă. Din păcate, medicii au fost nevoiți să constate decesul victimei, o femeie de 93 de ani.

Potrivit Forbes, Dan Cămârzan avea în 2010 o avere de peste 29 de milioane de euro. El a fost implicat în afaceri imobiliare, iar în primăvara lui 2018 s-a făcut remarcat prin apartenența la comunitatea celor care, în baza certificatului de născut viu, emis de Primărie, contestă restul actelor de identitate emise de autorități și se consideră „suverani”.

Dan Cămârzan nu e la prima faptă de violență. Afaceristul este judecat și pentru o și infracțiune de lovire sau alte violențe. Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov l-a trimis în judecată, pentru că s-a bătut cu o cunoștință, într-un local.

Potrivit Monitorul Expres, afaceristul brașovean a intrat în atenţia presei încă din vara 2008, după ce a dat 15.000 de euro pe o şampanie într-un club de fiţe din Mamaia.


Citește și:

CORESPONDENȚĂ DIN BULGARIA | Mii de oameni pe străzile din Rakovski, în așteptarea Papei Francisc. Suveranul Pontif a salutat mulțimea din papamobil


 

Close
Închide
  Close