MENIU CAUTĂ
13 Feb. 2018 16:09

Agățat de autobuz în Constanța ca să nu plătească bilet. Cascadoria care putea să-l coste viața pe un adolescent teribilist

Distribuie

Teribilism fără margini pentru un adolescent care s-a agățat de autobuz în Constanța ca să nu plătească bilet. Tânărul și-a pus viața în pericol și nu s-a gândit vreo clipă că își pune viața în pericol. Cascadoria băiatului a fost filmată de un șofer aflat în trafic. Vă avertizăm! Imaginile au un puternic impact emoțional!

Un tânăr a vrut să călătorească gratis cu mijloacele de transport în comun din Constanța. Pentru a scuti suma de 1,5 lei pe care ar fi dat-o pe un bilet, adolescentul a pus la cale o cascadorie care l-ar fi putut costa viața,  scrie Replica.

Ca să nu fie descoperit, băiatul a mers în spatele autobuzului, unde s-a prins cu mâinile de marginea lunetei, iar picioarele le-a sprijinit de suportul numărului de înmatriculare al autobuzului. În timpul mersului, tânărul teribilist se putea dezechilibra în orice moment, riscând să se prăbușescă pe carosabil.

Scena ulutioare a fost surprinsă în trafic de un șofer aflat în zonă care a publicat publicat pe Internet filmarea desprinsă parcă din filmele cu cascadori. Un incident asemănător a mai avut loc la sfârșitul anului trecut în Constanța, când un tânăr a circulat în același mod pe o stradă din oraș.

sursă foto: captură Replica


Citește și EXCLUSIV / Clinica din Portul Constanța riscă să fie desființată, deși portul nu poate funcționa fără unitatea sanitară de siguranță națională


 

Citește mai multe despre autobuz pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 24 februarie 2019
Comentarii