Mergi direct la conținut »
Agenția italiană de știri ANSA, despre cazul lui Matteo Politi: "Falsul medic a fost descoperit nu de poliție, ci datorită investigației jurnalistice a ziarului românesc Libertatea"
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Agenția italiană de știri ANSA, despre cazul lui Matteo Politi: "Falsul medic a fost descoperit nu de poliție, ci datorită investigației jurnalistice a ziarului românesc Libertatea"

Agenția italiană de știri ANSA, despre cazul lui Matteo Politi: „Falsul medic a fost descoperit nu de poliție, ci datorită investigației jurnalistice a ziarului românesc Libertatea”

Agenția italiană de știri ANSA a publicat o știre despre medicul cu opt clase care a operat la mai multe clinici din România și a scos în evidență faptul că falsul medic italian a fost descoperit în urma unei anchete a cotidianului Libertatea.

„Activitatea falsului medic a fost descoperită nu de poliție, ci în urma unei anchete jurnalistice realizate de ziarul românesc Libertatea. Ancheta a pornit de la dezvăluirile făcute de asistemnte care au pus la îndoială capacitatea așa-numitului chirurg, pe care l-au descris ca fiind lipsit de îndemânare chiar și atunci când era vorba de respectarea protocoalelor minime precum spălatul pe mâini și purtarea mănușilor din latex necesare pentru intervențiile chirrurgicale”, notează ANSA, printre altele.

Libertatea a dezvăluit că, de un an de zile, un fals medic de chirurgie plastică lucrează la patru clinici din București. Ministerul Sănătății i-a dat aviz escrocului italian Matteo Politi, care a ajuns să opereze de zeci de ori în România, chiar și la spitalul privat Monza, deși nu are studii de medicină! A fost depistat de asistente că nu știa să-și pună mănușile.

Citește și: 

Libertatea a vorbit cu medicul estetician la care a ajuns o pacientă mutilată de Matteo Politi: „Neavând cunoștinte medicale, poți să faci astfel de complicații”

Close
Închide
  Close