Mergi direct la conținut »
Alexandra Lorena Sas, o tânără de 14 ani din Borșa, a dispărut de acasă. Ce gest a făcut imediat după ce a plecat
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Alexandra Lorena Sas, o tânără de 14 ani din Borșa, a dispărut de acasă. Ce gest a făcut imediat după ce a plecat

Alexandra Lorena Sas, o tânără de 14 ani din Borșa, a dispărut de acasă. Ce gest a făcut imediat după ce a plecat

Alexandra Lorena Sas, o tânără de 14 ani din Borșa, a dispărut de acasă, iar familia o caută cu disperare. Imediat după ce a plecat de acasă, minora și-a blocat sora pe Facebook. 

Alexandra Loredana Sas a dispărut de acasă în urmă cu două zile, iar familia nu mai știe nimic de ea. Potrivit Observator TV, minora a plecat de acasă într-un interval de 10 minute, timp în care tatăl său a ieşit din casă, iar sora sa tocmai se întorcea.

Tânăra a plecat de acasă cu hainele de pe ea, tableta și buletinul. La scurt timp după ce a dispărut, Alexandra și-a blocat sora pe Facebook.

„Nu e dusă la neamuri sau la cineva cunoscut, o caută toată lumea. Pe mine m-a blocat pe Facebook după ce a dispărut. Nu știu dacă ea sau altcineva a făcut-o în locul ei. Tata nu o certa, nu o bătea, nu era problemă dacă lua o notă mică, ba chiar i-a luat apărarea la şcoală când colegii au fost răi cu ea. Vreau să ştiu că e bine şi să vină acasă”, a precizat sora Alexandrei, Laura, pentru Observator TV.

Recent, în Timișoara, o fată de 14 ani dată dispărută a fost găsită după 7 zile, în Lugoj.

Close
Închide
  Close