MENIU CAUTĂ
03 Iun. 2018 10:05

Alexandru Jula a murit. Cântărețul era internat la terapie intensivă

Distribuie

Alexandru Jula a murit duminică dimineață, 3 iunie,  după ce în ultima perioadă a fost internat în spital, în stare gravă.

Alexandru Jula a fost internat luni, la Spitalul de Urgenţă din Galaţi. Artistul s-a simţit rău, iar în urma unui apel la 112, un echipaj medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi l-a preluat pe artist din faţa blocului din municipiul Galaţi, unde acesta locuieşte. Potrivit unor surse medicale, Alexandru Jula prezenta simptomele unui accident vascular cerebral.

El a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Galaţi. Alexandru Jula a mai avut probleme de sănătate și în urmă cu aproape un an, când a ajuns la spital cu probleme respiratorii și insuficiență cardiacă.

Miercuri, 30 mai, nepotul lui Alexandru Jula a infirmat informaţiile potrivit cărora artistul a murit. Acesta a declarat atunci, pentru Libertatea, că Alexandru Jula este în viaţă, însă în stare gravă, fiind internat la terapie intensivă. Din păcate astăzi, familia a primit cumplita veste. Alexandru Jula, apreciat de public pentru vocea sa inconfundabilă şi cunoscut mai ales interpretarea piesei Soţia prietenului meu', s-a născut pe 24 iulie 1934, la Şimleul Silvaniei. Debutul în televiziune şi l-a făcut pe 23 august 1962, iar la radio pe 1 ianuarie 1963.

De la 1 octombrie 1954 a intrat în echipa Teatrului Muzical Nae Leonard' din Galaţi, secţia estradă, unde a debutat în spectacolul Sugestii şi reclamaţii' cu piesele E toamnă iar' (Şt. Kardoş) şi Povestea cu Ileana Cosânzeana' (Nicolae Kirculescu). Între 1965-1971 a colaborat şi la premierele Teatrului Constantin Tănase' din Bucureşti (Carnaval la Tănase', Aventurile unei umbrele', Al optulea magnific', etc), numărându-se printre invitaţii permanenţi ai spectacolelor Capitalei.

Citește și

Ce este 'Sindromul Italia'. Anul trecut, la Institutul Socola din Iași au fost internate 150 de femei

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 17 februarie 2019
Comentarii