De Otilia Cristea,

UPDATE: Alice Iacobescu trece la Europa FM, unde va coordona Departamentul de știri al postului radio.

A doua zi după discuția avută cu realizatorul Petrișor Obae, Alice Iacobescu avea să prezinte, fără să știe, ultimul său jurnal la postul unde a lucrat în ultimii opt ani, deși ar fi trebuit să rămână la pupitrul știrilor până în octombrie.

„Eu vă aștept din nou la știri, mâine, de la ora 13.00”, a spus ieri după-amiază Alice Iacobescu, după jurnal.

Azi însă, aceasta nu va mai fi pe post, după cum ea însăși a anunțat pe contul său de Facebook.

A venit ca o surpriză, dar şi ca o încheiere firească: ultimul meu jurnal la Digi24 nu va fi pentru că a fost. Nu ştiam când am intrat astăzi în emisie şi mă bucur că nu am ştiut, pentru că o parte din energie şi concentrare ar fi fost neutralizată de emoţie şi ar fi fost păcat

Alice Iacobescu, pe Facebook:

„Astăzi, am avut bucuria de a încheia cei aproape 8 ani de jurnalism la Digi24 cu un Breaking News autentic, iar energiile în echipă au fost exact cele care ne lipseau”, a mai scris jurnalista, referindu-se la știrea despre validarea Laurei Codruța Kovesi pentru postul de procuror-șef european.

Miercuri seară, Pagina de Media a publicat un interviu cu Alice Iacobescu în care aceasta a vorbit despre demisia de la Digi 24, despre divergențele legate de politica editorială a postului, amintind și excesul de „Breaking News”, inclusiv în cazul Caracal.

Între altele, jurnalista a spus și că sunt prea puține știri negative față de felul în care este condus orașul și la cât de rău se trăiește în București. „După gustul meu, Gabriela Firea este prezentă prea des pe ecrane”, a spus, la un moment dat Alice Iacobescu.

Citeşte şi:

Acuzații de protecție a primarului Gabriela Firea la adresa Digi 24, din partea jurnalistei demisionare Alice Iacobescu

Alice Iacobescu, unul din cei mai vechi jurnaliști Digi 24, a demisionat de la postul de televiziune

Adriana Nedelea LA FIX: Victimele și martorii vorbesc din iadul de la seminarul de la Huși

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”
GSP.RO

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”

Horoscop 22 ianuarie 2020. Gemenii caută răspunsuri la întrebările ce îi frământă
HOROSCOP

Horoscop 22 ianuarie 2020. Gemenii caută răspunsuri la întrebările ce îi frământă