Mergi direct la conținut »
Amanda, fetița căreia i-a căzut un acoperiș în cap la Galați, a dat BAC-ul. A luat note foarte bune și vrea să plece din țară
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Amanda, fetița căreia i-a căzut un acoperiș în cap la Galați, a dat BAC-ul. A luat note foarte bune și vrea să plece din țară

Amanda, fetița căreia i-a căzut un acoperiș în cap la Galați, a dat BAC-ul. A luat note foarte bune și vrea să plece din țară

Amanda Ciobanu, fetița care a fost în comă în urmă cu ani după ce i-a căzut un acoperiș în cap la Galați, a dat examenul de bacalaureat și l-a trecut cu brio.

De Dana Aramă,

Pe 3 ianuarie 2007, Amanda Ciobanu cădea victimă unui accident dramatic. În timpul unei furtuni, fetiței i-a căzut în cap o bucată din acoperișul unui bloc din Galați.

Amanda Ciobanu avea atunci 7 ani. A ajuns la spital, în Capitală, iar medicii i-au refăcut oasele pentru a o salva. Viața ei a atârnat de un fir de păr, Amanda Ciobanu fiind de două ori în comă.

Amanda Ciobanu și-a revenit miraculos, iar acum a dat examenul de Bacalaureat 2018.

Tânăra de 18 ania luat note foarte bune.  Ea a obținut la examen media 8,91, după ce la Logică a luat nota 10, la Română 8,85, iar la Matematică 7,9.


Potrivit stirilekanald.ro, Amanda Ciobanu își dorește să plece la studii în străinătate.

 “Fruntea sus și ne vedem la Regensburg (n.r. Germania), la Universitate”, a transmis Amanda Ciobanu după festivitatea de absolvire a liceului.


Citește și: VIDEO/ Codul penal – cei 9 minoritari care au făcut majoritatea. ”Dar ce, trebuie să-ți dau ție explicații?”


 

Close
Închide
  Close