Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Cum arată astăzi fetița care a fost în comă de două ori, după ce i-a căzut un acoperiș în cap la Galați. Viața Amandei Ciobanu e un miracol după ce a visat îngeri | FOTO

Cum arată astăzi fetița care a fost în comă de două ori, după ce i-a căzut un acoperiș în cap la Galați. Viața Amandei Ciobanu e un miracol după ce a visat îngeri | FOTO

Povestea Amandei Ciobanu este uluitoare. Ea a trăit un miracol după ce, în ianuarie 2007, a fost zdrobită de un acoperiș căzut de pe un bloc din Galați.

De Dana Aramă,

Pe 3 ianuarie 2007, Amanda Ciobanu cădea victimă unui accident dramatic. În timpul unei furtuni, fetiței i-a căzut în cap o bucată din acoperișul unui bloc din Galați.

Amanda Ciobanu avea atunci 7 ani. A ajuns la spital, în Capitală, iar medicii i-au refăcut oasele pentru a o salva. Viața ei a atârnat de un fir de păr, Amanda Ciobanu fiind de două ori în comă.

Și-a revenit miraculos și le-a povestit medicilor pentru că, în timp ce se afla în comă, a visat îngeri care îi spuneau să se trezească și să nu se lase.


Amanda Ciobanu este astăzi o tânără de 18 ani sănătoasă și veselă, care încearcă să se bucure de viață. Însă, din cauza accidentului teribil prin care a trecut, are sinusurile distruse, la fel și piramida nazală și glanda lacrimală, potrivit stirilekanald.ro. Astfel că orice răceală banală îi poate fi fatală.

Tatăl Amandei este plecat la muncă în germania, pentru a putea plăti tratamentele fiicei și pentru a întreține familia. Însă nu uită nicio clipă de tragedia prin care a trecut fiica sa.

“Au trecut 11 ani și nu uit, muncesc și sunt departe de casă, am aceasta șansă – tu știi Amanda! Norocul e pentru proști! Sunt lânga voi mereu cu sufletul”, i-a transmis Robertino Ciobanu fiicei sale.


Citește și: Cele mai tari fotografii cu Elena Udrea și amorezul ei tinerel. Iubire maximă între viitorii părinți | FOTO


 

Close
Închide
  Close