Mergi direct la conținut »
Ambulanța din Vaslui a consultat un mort în sicriu. Rudele susțin că decedatul s-ar fi mișcat
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Ambulanța din Vaslui a consultat un mort în sicriu. Rudele susțin că decedatul s-ar fi mișcat

Ambulanța din Vaslui a consultat un mort în sicriu. Rudele susțin că decedatul s-ar fi mișcat

Caz uluitor în Moldova, unde Ambulanța din Vaslui a consultat un mort în sicriu. Fiica defunctului a sunat de mai multe ori la 112, spunând că bătrânul de 80 de ani, care intrase în putrefacție la cinci zile de la moarte, ar respira și ar fi mișcat chiar și un deget! Medicii au vrut să vadă cu ochii lor minunea. Au constatat însă că pensionarul era mort de-a binelea, după ce au străbătut un drum de aproape 50 de kilometri.

Apelul bizar a venit din satul vasluian Vovriești, unde localnicii au crezut că au trăit o minune, scrie vremeanoua.ro. O femeie, care-și plângea tatăl mort de cinci zile la Spitalul din Vaslui, s-a speriat teribil, după ce bătrânul Aurel ar fi mișcat un deget de la mâna dreaptă. Fiica a pus mâna pe o oglindă și, ca printr-o minune, obiectul s-ar fi aburit.

„Nu era rigid, nu era țeapăn. Era ca și cum dormea”, spun apropiații familiei îndoliate.

Ambulanța din Vaslui a consultat un mort în sicriu care ar fi mișcat, ca prin minune

Convinsă că tatăl ei ar fi înviat, a sunat la 112 ca să ceară ajutorul Ambulanței. Inițial, medicii au refuzat să străbată aproape 50 de kilometri dus întors până la caz pentru că totul părea a fi o farsă. Femeia a insistat atât de mult încât la urgență s-a prezentat directorul medical al Ambulanței Vaslui, dr. Ana Ungureanu.

Ajutat de săteni, medicul a dezbrăcat bărbatul mort, căruia i-a făcut o electrocardiogramă. Astfel, a dovedit rudelor că bătrânul n-ar fi înviat, ci e mort de-a binelea.

„Am fost solicitați în satul Vovriești, comuna Băcești, pentru că rudelor unui decedat li s-a părut că acesta trăiește. Ne-au spus că după două zile de la deces, corpul bărbatului nu s-a schimbat deloc, nu e rigid. Ba mai mult, ne-au spus că atunci când i-au pus oglinda în față, obiectul a aburit. Ne-am deplasat la fața locului. Mortul era așezat în sicriu. I s-a făcut o electrocardiogramă, iar familia a văzut că inima nu-i mai bătea”, a declarat Dan Ungureanu, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Vaslui, pentru sursa citată.

sursă foto: vremeanoua.ro

Close
Închide
  Close