De Adrian Ilie,

Ana Birchall a fost deranjată de argumentele folosite, marți, de către Viorica Dăncilă: ”Faptul că a ieşit pe declaraţii pe justiţie fără să aibă acest drept, această posibilitate. Faptul că noi am înţeles votul de la europarlamentare şi de atunci nu am mai vorbit despre justiţie.”

”Păi doamna Dăncilă, era în fișa postului de ministru al justiției să vorbesc despre justiție, despre nenorocirile pe care le-am găsit în legile făcute și în timpul mandatul dvs. de „Comisia specială Iordache” de exemplu, despre asaltul asupra justiției, că doar nu era să vorbesc despre vreme sau despre broșe…”, a scris, pe Facebook, Ana Birchall.

Fostul ministru susține că a acționat tocmai pentru a respecta votul românilor de la referendum prin care se cerea ”să oprim asediul nefast asupra justiției”.

Ana Birchall i-a imputat fostei sale șefe de partid și faptul că a mințit în ce privește evaluarea activității fostului premier în raportul MCV.

”Aseară am mai citit încă o minciunică, anume că dvs., d-na Dăncilă, ați fi fost lăudată în ultimul raport MCV! Mă îndoiesc că ați citit raportul, deși trebuia. Dacă l-ați fi citit, ați fi observat că NU sunteți deloc lăudată, ci mai degrabă criticată! În raportul MCV este lăudată exact acea perioadă în care mi-am exercitat mandatul, conform așteptărilor romanilor, același mandat pe care dvs. îl criticați!”, a conchis Ana Birchall.

Citeşte şi:

SURSE: Scandal la ședința CEx al PSD! Viorica Dăncilă a ieșit plângând din sală. Ce înregistrare urma să apară în presă

Viorica Dăncilă o aruncă pe Birchall în gura CEx-ului PSD: ”Vom avea o discuție, au fost mulți colegi care au sunat”

Ana Birchall i-a cerut explicații Liei Savonea. Îi reproșează lipsa de transparență la convocarea unei ședințe

CTP s-a enervat după ce vloggerul Selly a făcut accident. Jurnalistul il ataca foarte dur: "Când dai 70.000 € pe o mașină înseamnă că..."
GSP.RO

CTP s-a enervat după ce vloggerul Selly a făcut accident. Jurnalistul il ataca foarte dur: "Când dai 70.000 € pe o mașină înseamnă că..."

Horoscop 16 decembrie 2019. Taurii pot avea parte de confruntări aprinse
HOROSCOP

Horoscop 16 decembrie 2019. Taurii pot avea parte de confruntări aprinse