Mergi direct la conținut »
Anca Pandrea, despre moartea regizorului Alexandru Darie: “L-a doborât o complicație la plămâni. Făcea de trei ani chimioterapie, avea ciroză”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Anca Pandrea, despre moartea regizorului Alexandru Darie: “L-a doborât o complicație la plămâni. Făcea de trei ani chimioterapie, avea ciroză”

Anca Pandrea, despre moartea regizorului Alexandru Darie: “L-a doborât o complicație la plămâni. Făcea de trei ani chimioterapie, avea ciroză”

Anca Pandrea plânge trecerea în neființă a lui Ducu Darie, fiul fostului ei partener de viață, Iurie Darie. Fosta actriță și regizorul nu erau apropiați, însă Anca Pandrea era la curent cu starea lui de sănătate.

De Florian Gheorghe,

“I-am aprins o lumânare, m-am rugat pentru liniștea lui, că a plecat la Iura (Iurie Darie – n.r.). Nu aveam tocmai o relație, era mai tot timpul ocupat, el, cu problemele sale, eu, cu ale mele. Păcat, era tânăr, doar 60 de ani. Avea perspectivă profesională, talent, planuri multe, proiecte de pus în scenă. Păcat, o spun cu părere de rău”, ne-a declarat actrița de 73 de ani, care i-a fost parteneră de viață lui Iurie Darie, tatăl regizorului Alexandru Darie, are a murit pe 18 septembrie.

“De când a murit Iura, nu mă mai duc la înmormântări”

Anca Pandrea ne-a explicat și de ce nu va fi prezentă la înhumarea lui Ducu Darie: “Îmi pare rău, l-a doborât o complicație la plămâni. Făcea de trei ani chimioterapie, avea ciroză, dar o ținea în frâu. Însă au apărut complicații. Nu o să mă duc la înmormântare, de când a murit Iura (9 noiembrie 2012 – n.r.), nu mă mai duc la înmormântări, poate doar dacă pleacă înaintea mea sora mea, la care țin mult”.

Alexandru (Ducu) Darie
Regizorul Alexandru Darie
Close
Închide
  Close