Mergi direct la conținut »
Andreea Bălan și-a certat tatăl de pe patul de spital! „M-a sunat să mă roage să nu mai dau niciun fel de declarații despre ea”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Andreea Bălan și-a certat tatăl de pe patul de spital! „M-a sunat să mă roage să nu mai dau niciun fel de declarații despre ea”

Andreea Bălan și-a certat tatăl de pe patul de spital! „M-a sunat să mă roage să nu mai dau niciun fel de declarații despre ea”

După o zi și o noapte în care nu a știut nimic despre fiica sa, Săndel Bălan a fost sunat de Andreea, în această dimineață. Artista i-a interzis să mai dea declarații despre starea sa de sănătate!

De Ana Maria Păsat,

Andreea Bălan a petrecut mai bine de 24 de ore la Terapie intensivă, la clinica privată la care a născut, după ce a făcut un stop cardio-respirator chiar în timpul operației de cezariană. Nimeni nu a putut-o vizita, până acum. Singurele informații privind starea sa de sănătate au venit din comunicatele date de soțul său, George Burcea. Tatăl artistei, Săndel Bălan, a fost la rându-i extrem de îngrijorat. Mai ales că ore bune nu a știut nimic despre fiica sa.

În cursul dimineții de miercuri, potrivit propriilor mărturisiri, acesta a fost sunat, surpriză, chiar de pe patul de spital, de fiica sa!

Ce au vorbit cei doi?

”Andreea m-a sunat să mă roage să nu mai dau niciun fel de declarații despre ea și, mai ales despre problemele ei medicale. Ea citește tot ce s-a scris. Și au fost multe lucruri care-i fac rău. Și nu are voie să fie agitată”, ne-a mărturisit Săndel Bălan!

Artista i-a mai transmis că se simte bine și că tot ce era mai greu a trecut.

”Nu știu când se externează, încă nu am fost să o văd, la spital. Probabil va mai sta, pentru a fi sub observație medical. Aștept să mă anunțe ea când să vin”, ne-a mai spus acesta.

CITEȘTE ȘI:

Misterul din jurul operației Andreei Bălan. Tatăl vedetei: „De la spital nu au vrut să-mi dea nici o informație”

Close
Închide
  Close