Mergi direct la conținut »
Angajata unei creșe care a spânzurat un copil a scăpat de închisoare. De ce nu a fost condamnată
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Angajata unei creșe care a spânzurat un copil a scăpat de închisoare. De ce nu a fost condamnată

Angajata unei creșe care a spânzurat un copil a scăpat de închisoare. De ce nu a fost condamnată

Femeia care lucra la o creșă a dus un copil în vârstă de 2 ani în subsolul casei și l-a spânzurat. Copilul a scăpat după ce a fost găsit de un părinte, dar faptul că micuțul a scăpat cu viață a fost motivul pentru care angajata a scăpat de închisoare. 

Nataliia Karia, 43 de ani, a luat un băiețel în vârstă de 2 ani și jumătate și l-a dus în subsolul casei unde l-a agățat de niște lanțuri. Ea a lăsat copilul acolo și a fugit cu mașina cu care, imediat ce a ieșit pe stradă, a lovit un pieton și un biciclist, potrivit metro.co.uk.

Din fericire, copilul a fost găsit la timp de un părinte și a supraviețuit. Femeia a fost arestată pentru fapta sa, dar a scăpat de închisoare.

Un judecător din Minneapolis a decis, marți, ca Nataliia să fie timp de 10 ani supravegheată, fiind pasibilă de închisoare la prima abatere. Instanța a ajuns la această decizie după ce s-a ajuns la concluzia că femeia era în pragul sinuciderii când a comis infracțiunea.

Ea suferea de probleme mintale și era măritată cu un bărbat abuziv. Ea și-a cerut în fața instanței pentru ce a făcut: „Vă rog să mă iertați pentru tot ce i-am adus băiețelului și pentru acea zi îngrozitoare. Din păcate va trebui să trăiești toată viața cu acele răni pe care ți le-am cauzat”, a spus Karia.

La decizia judecătorului au contribuit și părerile părinților copiilor din creșă. Aceștia au povestit că acțiunile femeii din acea zi au fost total ieșite din caracterul ei obișnuit.


REPORTAJ/ Prinț și cerșetor. Puchi a fost unul dintre cei mai buni toboşari de jazz, dar a ajuns să trăiască de pe o zi pe alta


 

 

 

 

Close
Închide
  Close