UPDATE: Patronul care a înjurat angajații unei fabrici de textile din Prahova, cercetat de Poliție

09 august 2017 13:07

Imagini uluitoare în județul Prahova, unde angajații unei fabrici din Păulești au fost înjurați de angajator dintr-un motiv uluitor. Oamenii au fost umiliți, după ce și-au cerut salariile, plătite luna aceasta cu întârziere. Patronul străin și-a catalogat propriii angajați drept „țărani”, „gunoaie” și „idioți”. Întreg scandalul a fost filmat! Vă avertizăm! Imaginile conțin limbaj obscen!

UPDATE 13:07: Polițiștii au demarat o anchetă, după ce a fost făcută publică o înregistrare în care angajații unei fabrici de textile din Păulești sunt înjurați de patron. Totodată, oamenii legii s-au sesizat cu privire la conținutul profilului de Facebook al lui Eleftherios Vanellis,  care ar fi distribuit simboluri naziste.

„Până la acest moment, nu au fost depuse plângeri cu privire la incidentul filmat, care face obiectul materialului de presă și efectuează verificări în vederea lămuririi stării de fapt, urmând ca, în funcție de rezultatul acestora, să dispună măsurile care cad în competența Poliției. De asemenea, ne-am sesizat și cu privire la conținutul profilului de pe rețeaua de socializare și am demarat cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevazute de art 107/2006.”, a declarat, pentru observatorulph.ro, Marian Popescu, purtător de cuvânt al IJP Prahova.

Dacă va fi găsit vinovat de promovarea cultului persoanelor vinovate de săvârşirea unei infracţiuni contra păcii şi omenirii sau promovarea ideologiei fasciste, rasiste ori xenofobe, bărbatul ar putea face până la trei ani de închisoare.

 


Angajații fabricii de textile din Păulești au fost chemați pentru ca patronul să le spună că salariile pentru luna iunie sunt pregătite, însă acestea vor fi plătite cu întârziere. Nemulțumiți, oamenii au început să vocifereze, iar atunci bărbatul a început să-i înjure și să-l amenințe, informează Observatorul Prahovean.

„Tăceți din gură! M-am săturat de voi toți! V-ați comportat ca niște animale! Sunteți dezgustători! Duceți-vă dracului, tăranii dracului!”, se arată în înregistrarea făcută de un angajat care a asistat la scandalul monstru.

Furios peste măsură, patronul a continuat să-i insulte pe angajați cărora le-a spus că nu au dreptul să fie nemulțumiți pentru că s-a întârziat o zi pentru plata salariilor.

„Știți ceva, idioții dracului? Cheltuiesc 50.000 de lire pe lună! De ce? Pentru munca voastră îndoielnică (…)„Sunteți cu toții niște idioți! Niciunul dintre voi nu este recunoscător!”, a țipat bărbatul.

Potrivit Observatorul Prahovean, cel care și-a umilit angajații se numește Eleftherios Vanellis. Bărbatul nu ocupă nicio funcție de conducere la fabrica de textile din Păulești, însă angajații îl consideră „șef” pentru că este cel care face plățile. În realitate, administratorul societății este Dimitriou Antreas, un bărbat originar din Cipru, în vârstă de 71 de ani, arată sursa citată.

 

Pe rețelele de socializare, Eleftherios Vanellis ar distribui simboluri naziste. Profilul acestuia conține o fotografie cu chipul bărbatului, peste care a suprapus zvastica nazistă.

sursă foto: Observatorul Prahovean


Citește și: Magda Vasiliu, mesaj pentru ministrul Sănătății: „Pentru copiii bolnavi de cancer timpul curge altfel și într-o singură direcție”

Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro