Angelina Jolie, despre viața după despărțirea de Brad Pitt: „Singurătatea este dificilă”

04 septembrie 2017 10:13

Angelina Jolie a mărturisit că trece printr-o perioadă dificilă după despărțirea de Brad Pitt. Vedeta a recunoscut că nu îi place singurătatea, în timp ce în presa tabloidă au apărut speculații că aceasta s-ar fi împăcat cu fostul ei soț.

Angelina Jolie, în vârstă de 42 de ani, a intentat divorțul de Brad Pitt, anul trecut, însă de atunci procedura a început să stagneze, iar cei doi nu fac niciun pas pentru a schimba lucrurile.

Acum, într-un interviu acordat cu ocazia premierei noului ei film „First They Killed My Father”, vedeta a afirmat că nu îi place să fie singură.

„Nu este ceva ce mi-am dorit. Nu este nimic drăguț în legătură cu acest lucru. Singurătatea este dificilă”, a declarat Angelina. „Uneori poate să pară că îmi revin. Însă, în realitate, încerc doar să îmi duc la bun sfârşit fiecare zi”, a mai spus ea. Actriţa a spus că situaţia în care se află este îngreunată şi de starea ei de sănătate, pe care trebuie să o monitorizeze.

„Pe plan emoţional, a fost un an foarte dificil. Şi am avut şi alte probleme de sănătate. Aşa că sănătatea mea este ceva ce trebuie să monitorizez”, a mai spus Angelina Jolie.

Angelina Jolie a suferit o dublă mastectomie în 2013 și şi-a extirpat ovarele în 2015 pentru a avita apariţia cancerului. Recent, a fost diagnosticată cu boala Bell’s palsy – un tip de paralizie facială, provocată de daune aduse nervilor faciali, actriţa recuperându-se complet cu ajutorul acupuncturii.

Angelina Jolie și Brad Pitt au început precedura de divorț în septembrie 2016, iar imediat a început și lupta pentru custodia celor șase copii ai cuplului. Într-un alt interviu,  Angelina Jolie a vorbit despre perioada prin care a trecut după ce a decis să intenteze divorț. „Încă ținem unul la celălalt, ne pasă de familia noastră”, a declarat actrița, într-un interviu acordat Vanity Fair. În luna mai, Brad Pitt a vorbit despre schimbările din viața sa, spunând că a participat la ședințe de consiliere psihologică.


Citește și: EXCLUSIV/ Povestea incredibilă a polițistului din Argeş bolnav de cancer care se încăpățânează să muncească


Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro