Mergi direct la conținut »
Mesajul transmis de cântăreața Lilianu Savu Badea, la două zile după accidentul în care și-a pierdut soțul
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Mesajul transmis de cântăreața Lilianu Savu Badea, la două zile după accidentul în care și-a pierdut soțul

Mesajul transmis de cântăreața Lilianu Savu Badea, la două zile după accidentul în care și-a pierdut soțul

După accidentul teribil în urma căruia și-a pierdut soțul, cântăreața de muzică populară Liliana Savu Badea a făcut un anunț pe contul său de socializare.

De Dana Aramă,

Artista a anunțat că trupul neînsuflețit al soțului ei urmează să fie repatriat săptămâna viitoare.

„În clipele acestea grele care au venit peste noi, vrem să vă mulțumim tuturor pentru cuvintele, încurajările și sprijinul pe care ni le-ați oferit. Din cauza formalităților statului maghiar, repatrierea trupului se va face abia săptămâna viitoare. Revenim cu detalii în legătură cu înmormântarea”, a menționat solista pe contul său de socializare.

Liliana Savu Badea, o cunoscută cântăreață de muzică populară din Banat, a fost grav rănită, iar soțul său a decedat, într-un accident rutier produs pe o autostradă din Ungaria. Cei doi se întoarceau de la fiica lor, care trăiește în Germania.

Artista și partenerul ei de viață – profesorul de cultură fizică medicală Liviu Badea, în vârstă de 67 de ani – au oprit mașina pe banda de urgență, iar soțul artistei a coborât din autoturism, iar ulterior a murit strivit între mașină și parapetul de pe marginea drumului, cel mai probabil mașina lor fiind lovită în plin de un alt autoturism.

Bărbatul a decedat pe loc, iar Liliana Savu Badea a fost preluată de ambulanțe și transportată la spital în stare gravă.


Citește și: VIDEO/ Imagini șocante într-o școală din București! O învățătoare s-a filmat în timp ce țipă la elevi, apoi a trimis înregistrarea părinților. „Nu poţi să şi cânţi? Pui inimi cu gura? Le-ai lipit şi prost”

Close
Închide
  Close