Mergi direct la conținut »
Anunțul de angajare postat de Compania de Transport Public Iași care i-a enervat pe șoferi
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Anunțul de angajare postat de Compania de Transport Public Iași care i-a enervat pe șoferi

Anunțul de angajare postat de Compania de Transport Public Iași care i-a enervat pe șoferi

Compania de Transport Public Iași a anunțat că oferă facilități suplimentare șoferilor care vor să se angajeze, în condițiile unei crize acute de personal. Șoferii cu vechime au reacționat însă imediat și au spus că vor și ei să se bucure de aceleași drepturi.

De Mihai Niculescu,

Mai exact, CTP Iași a scris în anunțurile de angajare postate pe internet că va oferi cazare gratuită și decontarea transportului pentru persoanele care vin din afara oraşului să lucreze în cadrul regiei. Salariaţii cu vechime s-au înfuriat și au cerut ca şi cei care plătesc deja chirii dintre ei, să aibă aceleaşi beneficii, relatează ziaruldeiasi.ro.

Eşti şofer profesionist, locuieşti în afara municipiului Iaşi, dar ai vrea să te muţi în inima Moldovei? Noi te angajăm şi îţi oferim şi cazare gratuită sau decontarea transportului. Contactează-ne la numărul de telefon (….) sau trimite-ne un e-mail (…) pentru informaţii suplimentare”, se precizează pe pagina de Facebook a societăţii.

Șoferii au scris o serie de comentarii la finalul anunțului, manifestându-și revolta față de decizia companiei. La momentul redactării acestei știri, atât anunțul de angajare cât și comentariile au fost șterse.


Citește și: Ce au căutat românii pe eMAG: „Cum pârlești un porc”, „Ce meci e azi din campionat”, „mașină de făcut bani falși” și „adeverințe medicale cu ștampile”


 

Close
Închide
  Close