Apple a lansat un videoclip în care recapitulează ce s-a întâmplat la lansarea iPhone 11, Apple Watche Series 5 și cea de-a șaptea generație de iPad. La un moment dat, a fost introdus un mesaj secret pentru fanii Apple care dădeau pauză și încercau să citească.

În momentul în care se spune că noul iPad este de două ori mai rapid decât cel mai vândut PC, pe ecran apare pentru câteva fracțiuni de secundă un mesaj scris în limbaj binar pe un ecran albastru.

Este o eroare care are numărul „09102019”, reprezentând data evenimentului Apple, 10 septembrie 2019.

Sub eroare scrie: „Acesta este doar un gând. Dar ar fi frumos să fie un mesaj ca un ou de Paște aici pentru fanii Apple care vor opri videoclipul”.

În continuare mesajul conține un cod binar care se întinde pe mai multe rânduri. Site-ul Cult of Mac a tradus mesajul binar folosind un convertor, iar rezultatul este: „Deci ți-ai făcut timp să traduci asta? Te iubim”, scrie Business Insider.

Citeşte şi:

După lansarea iPhone 11, Apple a renunțat la comercializarea a trei modele. Două dintre ele au fost scoase pe piață abia anul trecut

Modelul inferior iPhone 11 este mai atractiv decât iPhone 11 Pro, consideră experții în tehnologie. Diferență de preț de 300 de dolari, nejustificată

Apple a lansat iPhone 11 și iPhone 11 Pro. Cât vor costa și ce caracteristici au

Anamaria Prodan, atac devastator la Gică Hagi: „Probabil oamenii nu au curajul să-i spună în față”
GSP.RO

Anamaria Prodan, atac devastator la Gică Hagi: „Probabil oamenii nu au curajul să-i spună în față”

Horoscop 23 noiembrie 2019. Leii ar putea avea parte de conflicte
HOROSCOP

Horoscop 23 noiembrie 2019. Leii ar putea avea parte de conflicte