De Tiberiu Bujdei,

Potrivit Poliției Județene Suceava, polițiștii suceveni fac cercetări pentru operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, iar în baza datelor și informațiilor deținute, polițiștii S.A.E.S.P., împreună cu patru polițiști din cadrul S.I.C.E., 3 S.I.C., luptătorii S.A.S. și lucrători din cadrul I.J.J. Suceava, au pus, duminică, în executare șapte mandate de percheziție domiciliară la sediul unei firme din municipiul Suceava, la un punct de lucru, precum și la cinci imobile deținute sau folosite de administratorul societăților, un bărbat de 56 ani, din municipiul Suceava.

În urma perchezițiilor polițiștii au identificat 3.800 kg articole articole pirotehnice deținute ilegal, din care 2.749 kg din categoria P1, 832 de kg din categoria F2, 205 kg din categoria F3 și 14 kg din categoria F4.

Articolele pirotehnice depistate, în valoare de aproximativ 150.000 lei au fost ridicate in vederea continuării cercetărilor.

În acest caz suceveanul este cercetat pentru operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept.

Citeşte şi:

DOCUMENTE | După fuga lui Ceaușescu, apărătorii crimelor de la Revoluție din Ministerul de Externe s-au solidarizat brusc ”cu poporul și generalii”

Cât de ușor cad copiii pradă drogurilor legale. Crăciunul lui Cristi

Interviu în premieră cu Sophie Ayad, despre viața alături de Ion Țiriac. „Nu regret nimic. Regretele sunt pentru cei care se dau bătuți”

Leonard Doroftei, prins de coronavirus în Canada: „E bine, dar românii au farmecul lor” » Cum își câștigă existența
GSP.RO

Leonard Doroftei, prins de coronavirus în Canada: „E bine, dar românii au farmecul lor” » Cum își câștigă existența

Horoscop 1 aprilie 2020. Leii își pun singuri bețe în roate
HOROSCOP

Horoscop 1 aprilie 2020. Leii își pun singuri bețe în roate