Mergi direct la conținut »
Aproape patru tone de unelte de pescuit confiscate de la braconieri au fost distruse și date la reciclare
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Aproape patru tone de unelte de pescuit confiscate de la braconieri au fost distruse și date la reciclare

Aproape patru tone de unelte de pescuit confiscate de la braconieri au fost distruse și date la reciclare

Aproape patru tone de unelte de pescuit confiscate de la braconieri au fost distruse miercuri de angajați ai Comisariatul Integrat de Control Delta Dunării. Ulterior, uneltele distruse au fost preluate pentru a fi reciclate de o societate de specialitate.

De Cătălin Schipor,

În cursul zilei de miercuri, Direcția Comisariatul Integrat de Control Delta Dunării din cadrul Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării a distrus uneltele de pescuit confiscate, în prezența membrilor comisiei de distrugere alcătuită din reprezentați ai Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor Tulcea, Inspectoratului Județean de Poliție Tulcea, Agenția Națională de Administrare Fiscală Tulcea și Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării.

În total, au fost distrusepeste 3.000 de unelte de pescuit în greutate de aproximativ patru tone, din care 2.767 setci monofilament și textil, în lungime totală de 85.185 metri liniari. De asemenea, au fost distruse  315 vintire, 13 taliene, un laț pentru mistreți și o capcană de raci.

Ulterior, uneltele distruse au fost preluate pentru reciclare de o societate de specialitate.

Ultima acțiune de distrugere a uneltelor de pescuit confiscate a avut loc în octombrie 2017.

Citește și: REPORTAJ/ Cartoful timpuriu din Călărași de Dolj a ajuns deja pe mesele europenilor. ”Producția noastră e mai mult decât bio, că băgăm bălegar”

 

 

Close
Închide
  Close