MENIU CAUTĂ

Statele Unite au adăugat pe lista persoanelor cu interdicţie de viză alţi 340 de apropiaţi ai preşedintelui venezuelan Nicolas Maduro

Distribuie

Departamentul de Stat american a anunțat joi că, începând de luni, alţi 340 de apropiaţi ai preşedintelui Nicolas Maduro vor fi adăugați pe lista  persoanelor cu interdicţie de viză SUA.

„Peste 600 de indivizi au fost lipsiţi de viza SUA de la sfârşitul lui 2018”, a declarat purtătorul de cuvânt al diplomaţiei americane. Robert Palladino a mai precizat că suplimentarea „revocării” vizelor este în discuţie, potrivit Agerpres.

Purtătorul de cuvânt a informat că 107 foşti diplomaţi fac parte dintre cei 340 de indivizi cărora de luni li s-a retras viza. Disputa dintre Washington şi Caracas continuă să crească în intensitate după ce în ianuarie Donald Trump l-a recunoscut pe Juan Guaido, liderul opoziţiei, ca preşedinte interimar.

Mike Pompeo a anunţat, în cursul zilei de joi, că toţi diplomaţii americani au părăsit Venezuela, confruntată cu o gravă criză economică. Şeful diplomaţiei SUA a reiterat sprijinul acordat de Washington „preşedintelui interimar Juan Guadio”.

Pe 12 martie, președintele Venezuelei, Nicolas Maduro, a anunțat ruperea relațiilor diplomatice cu Statele Unite și a ordonat plecarea tuturor diplomaților.

Foto HEPTA


Un şofer este amendat la fiecare minut, din cauza vitezei excesive! Bucureștiul e pe locul întâi în topul amenzilor de circulație, în Covasna sunt cei mai puțini șoferi sancționați


 

Comentarii