MENIU CAUTĂ
, de Andreea Radu

FOTO | Ariana Grande, imagine terifiantă pe Instagram. Cum arată creierului ei afectat de sindromului de stres posttraumatic

Distribuie

Ariana Grande a fost diagnosticată cu sindromului de stres posttraumatic (PTSD) după atacul terorist din Manchester, Marea Britanie, care a avut loc pe 22 mai 2017, în timpul unui concert de-al său.

Vedeta a postat pe Instagram Stories mai multe tomografii care ilustrează un creier sănătos şi unul afectat de sindromul de stres posttraumatic. Ea a mai menţionat că acel creier bolnav este al ei.

Atacul terorist care a ucis 22 de oameni şi a rănit alte câteva sute a lăsat-o pe Ariana Grande cu același tip de sechele întâlnite, de obicei, la victimele abuzurilor sau la soldații care au luptat pe front.

Ariana Grande a fost diagnosticată cu sindromului de stres posttraumatic (foto cosmopolitan.com)

Cântăreaţa americană a vorbit despre efectele sindromului de stres posttraumatic asupra creierului ei, într-un mesaj publicat pe reţeaua de socializare, potrivit cosmopolitan.com.

Ariana Grande a fost diagnosticată recent cu acest sindrom. Vedeta susține că încă mai are reţineri în a vorbi despre propriile traume.

„Mă simt ca şi cum nu ar trebui să vorbesc despre propria experienţă, ca şi cum nu trebuie să spun nimic. Nu cred că voi putea vorbi vreodată fără să izbucnesc în plâns”, a spus cântăreața.

Foto: EPA


Mihai Neșu și-a regăsit talentul copilăriei! A revenit la o veche pasiune, care putea să-i fie meserie: „Încerc să mă relaxez și să fac ceva util și pentru ceilalți”


 

Comentarii