Mergi direct la conținut »
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Așa arată cel mai nou și mai scump model de mașină din lume! S-au vândut toate cele 10 bucăți exclusiviste

Așa arată cel mai nou și mai scump model de mașină din lume! S-au vândut toate cele 10 bucăți exclusiviste

Bugatti se întrece în a crea cele mai scumpe mașini din lume! După modelul mega-ultra-uber exclusivist La Voiture Noire, de 17 milioane de dolari, care a fost scos într-o singură bucată, vineri a fost prezentată în premieră la Pebble Beach noul model Centodieci.

De Eduard Apostol,

CR7 e proprietarul?

„Mașina neagră” unică e, mai degrabă, un mit. Nu s-a făcut public numele proprietarului, ideea a fost ca el să rămână anonim, dar presa internațională a speculat că multimilionarul este chiar Cristiano Ronaldo.

Acum, Bugatti a scos acest model Centodieci în doar 10 exemplare a câte 9 milioane de dolari bucata! Și locația de prezentare, californiană, este un loc de atracție pentru mulțimea de milionari ce-și pot permite luxul deținerii unui bolid cu emblema prodigioasă Bugatti.

Savurați doar exteriorul

Centodieci aduce un tribut modelului EB110, o legendă de la începutul anilor 90, prima mașină supersport din epoca modernă. Și marchează, așa cum îi spune și numele în italiană, împlinirea a 110 ani de la înființarea companiei.

Deja s-au vândut toate cele zece modele, în cazul în care vă bătea gândul să vă înscrieți în cursa pentru a obține dreptul de a deține un astfel de superbolid.

În America a fost prezentat modelul, exterior, interiorul rămâne deocamdată un secret! Bugatti Centodieci are sub capotă motorul W16 de 8.0 litri care oferă 1.600 CP, cu 100 CP mai mult față de Chiron.

Centodieci accelerează de la 0 la 100 km/h în 2.4 secunde, iar repriza 0-200 km/h are loc în 6.1 secunde. Noul model din Molsheim ajunge în 13.1 secunde de la 0 la 300 km/h și are o viteza maximă limitată electronic la 380 km/h.

Close
Închide
  Close