02 Ian. 2014 15:52

ASTA CHIAR E BUNĂ! La magazinul bisericii SE LUCREAZĂ ȘI DUMINICA

Distribuie

În Centrul Istoric al Bucureştiului, un loc devenit celebru în ultimii ani în toată Europa, pentru restaurantele, cluburile şi saloanele de masaj erotic pe care le găzduieşte, Mitropolia Munteniei şi Dobrogei din care face parte şi Arhiepiscopia Bucureştilor, păstorită de preafericitul Patriarh Daniel, şi-a deschis un supermagazin de obiecte de cult, pentru pelerinii în căutare de suvenire religioase.
Toată lumea ştie însă că mulţi dintre cei care ajung prin zonă sunt interesaţi mai mult de distracţie decât de obiecte de cult, dar, cu toate astea, spaţiul este suficient de generos, încât să găzduiască mai multe secţiuni (librărie, suvenire, icoane, haine bisericeşti) şi este deschis cam cât barurile din zonă: 14 ore pe zi.

Se ţine cont de «liberele legale»

În weekend, programul este adaptat pentru petrecăreţii care se trezesc mai târziu, aşa că magazinul se deschide la ora 12.00 şi se închide la 20.00, inclusiv duminica, Ziua Domnului, declarată nelucrătoare de canoanele bisericeşti.
Culmea este că reprezentanţii Bisericii au subliniat pe hârtia lipită la intrarea în magazin că orarul este valabil pentru sărbătorile religioase. Singurele zile în care Galeriile “Cuvântul vieţii” rămân închise sunt cele declarate libere de stat.

Loading...
Comentarii