MENIU CAUTĂ
18 Mai. 2018 09:40

Atelierul de cruci și obiecte funerare din Constanța, scos la vânzare de ANAF! Cât speră să scoată fiscul din afacerea cu morți

Distribuie

Atelierul de cruci și obiecte funerare al unei firme din Constanța a fost scos la vânzare de către ANAF. Societatea cu datorii la bănci și la stat administrează două cimitire din județ dar face și afaceri cu mâncare pentru pomeni. Fiscul speră să obțină cel puțin 100.000 de euro pe o bucățică din afacerea cioclilor!

ANAF-ul constănțean a scos la vânzare atelierul de cruci și alte obiecte funerare deținut de firma care administrează cimitirele din Viile Noi și Anadalchioi. Chiar dacă a raportat pierderi, firma de pompe funebre are profit , raportând anual o sumă de peste 400.000 lei. Imobilul aparținând debitorului Eldo Service SRL, din Constanța, va fi scos la licitație pe 30 mai. Prețul de pornire al licitației este suma de 404.922 lei, fără TVA, echivalentul a 100.000 de euro.

Firma de pompe funebre are datorii la Banca Sanpaolo România, pe baza unei ipoteci din februarie 2011, dar și la finanțele publice Constanța.

Cioclii merg pe profit

Eldo Service SRL are ca domeniu de activitate 'lucrări de construcții a altor proiecte inginerești' și a raportat pentru 2016 o cifră de afaceri de 1.769.012 lei și un profit net de 208.303lei. Firma de pompe funebre are 20 de angajați, și a acumulat datorii de 797.168 lei. Afacerea este una prosperă, numai în ultimii doi ani firma declarând profituri nete de peste 400.000 lei, arată replicaonline.ro.

Eldo Service SRL este deținută de familia Alexandra Elena și Cristian Emil Ene. Firma administrează din 2008 cimitirele constănțene din Viile Noi și Anadalchioi iar de ceva timp are și activități de catering, respectiv mâncare și produse tradiționale pentru praznice și pomeni.

Citește și: CORESPONDENȚĂ DIN LONDRA/ Englezii pariază pe orice e legat de nunta Prințului Harry cu Meghan Markle, dar mai ales pe ce pălărie va purta Regina (VIDEO)

Loading...
Comentarii