15 Feb. 2018 15:10

Autorităţile americane au dejucat un atac armat la un liceu, cu doar o zi înainte de cel din Florida

Distribuie

Autorităţile americane au dejucat un atac armat la un liceu, cu doar o zi înainte de cel din Florida, în urma căruia 17 oameni au fost ucişi. Poliţia din statul Washington a arestat un tânăr, după ce bunica acestuia a alertat autorităţile privind planurile sale.

Femeia a sunat la numărul pentru situaţii de urgenţă, după ce a descoperit mai multe notiţe ale nepotului său. Adolescentul în vârstă de 18 ani a scris într-un caiet că vrea să-şi împuşte colegii de la liceul ACES, aflat în statul american Washington.

„Sunt nerăbdător! Ţinta mea a devenit mult mai clară! Abia aştept să intru în clasă…”, a scris adolescentul într-un caiet. El ar fi plănuit nu doar să folosească arme, ci şi dispozitive explozive. Bunica lui a citit însă notiţele sale şi a alertat autorităţile.

Astfel, tânărul a fost arestat. Incidentul a avut loc cu doar o zi înainte de atacul de la un liceu din Florida, soldat cu 17 morţi. Acest atac a fost comis de un fost elev, care a fost exmatriculat din motive disciplinare.


Citește și: Cine este Nikolas Cruz, autorul atacului de la liceul din Florida soldat cu 17 morți. Adolescentul fusese exmatriculat


Loading...
Comentarii