De Mihai Niculescu,

Becurile cu LED de pe stâlpi, economice și puternice îi ajută pe șoferi să circule în condiții de siguranță sporită iar iluminatul este unul din criteriile unei autostrăzi urbane. Minunea nu ține însă decât trei kilometri, pentru că alimentarea prin cablu nu mai există, arată Radio România Actualități.

Aproape patru din cei șase kilometri ai autostrăzii sunt în beznă, iar situația ar exista chiar înainte de darea în folosință a intrării de pe Șoseaua Petricani a Autostrăzii Urbane, care se contiuă cu Autostrada București-Ploiești.

Compania Națională de Autostrăzi și Infrastructură Rutieră a descoperit problema după inaugurare, iar purtătorul de cuvânt al instituției a explicat de ce este în beznă:

„Pentru că au dispărut cablurile de la reţeaua electrică. Acele cabluri sunt din cupru, acum imaginaţi-vă şi dumneavoastră pentru cine erau atractive” a declarat oficialul pentru Știrile Protv.

Alin Șerbănescu nu poate avansa un termen de remediere, dar spune că situația va fi soluționată „cât mai repede”. „Acum trebuie să vedem exact cine va plăti acele cabluri” spune el, și aici problema devine spinoasă.

Nu a fost stabilit momentul furtului, astfel că răspunderea este pasată între CNAIR și constructor, compania Aktor.


Citește și: O deținută care și-a ucis iubitul este Miss în Brazilia. Cum a câștigat concursul de frumusețe din pușcărie / FOTO&VIDEO


 

Reacția tranșantă a Simonei Halep! Ce a deranjat-o foarte tare: 'o nesuferită...'
GSP.RO

Reacția tranșantă a Simonei Halep! Ce a deranjat-o foarte tare: 'o nesuferită...'