Mergi direct la conținut »
O deținută care și-a ucis iubitul este Miss în Brazilia. Cum a câștigat concursul de frumusețe din pușcărie / FOTO&VIDEO Galerie foto
3imagini
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > O deținută care și-a ucis iubitul este Miss în Brazilia. Cum a câștigat concursul de frumusețe din pușcărie / FOTO&VIDEO

O deținută care și-a ucis iubitul este Miss în Brazilia. Cum a câștigat concursul de frumusețe din pușcărie / FOTO&VIDEO

Veronica Veron, o deținută de la o pușcărie din Rio de Janeiro, a câștigat concursul de miss Talavera Bruce 2018, organizat într-un penitenciar de maximă siguranță pentru femei din Brazilia. Tânăra ispășește o pedeapsă de 15 ani închisoare după ce și-a ucis iubitul.

Nu mai puțin de 10 condamnate au participat a 13-a ediție a concursului anual de frumusețe, organizat la închisoarea Talavera Bruce din Rio de Janeiro. Femeile au fost selectate inițial în funcție de comportamentul pe care îi au în spatele gratiilor.

Localnicii s-au oferit voluntari pentru a le machia și a le oferi ținute elegante tinerelor înscrise la concursul de frumusețe, relatează plugtimes.com.

Cea care a câștigat titlul de Miss Talavera Bruce 2018 a fost Veronica Veron, o deținută condamnată la 15 ani de închisoare pentru că și-a ucis iubitul.

Tânăra spune că este foarte bucuroasă că a câștigat concursul de frumusețe organizat în spatele gratiilor.

„A fost bine că am putut participa la concurs. Nu m-am așteptat să câștig primul loc, dar sunt foarte bucuroasă și cu adevărat surprinsă”, a declarat Veronica Veron, conform sursei citate.

Rudele deținutelor au putut veni la închisoare pentru le susține pe concurentele la titlul de miss.

Talavera Bruce este singura închisoare de maximă siguranță pentru femei din Rio de Janeiro. Deținutele închise aici au fost condamnate pe viață pentru crimă, trafic de droguri și fraude.

foto: North Photo

sursă video: Barcroft TV | YouTube.com


Citește și Cinci români au fost bătuți cu bestialitate în propria casă din Irlanda de Nord: „Era sânge peste tot!”


 

Close
Închide
  Close