Mergi direct la conținut »
Autostrăzile din Ungaria mai fac O VICTIMĂ! Ministrul maghiar al Apărării, IMPLICAT într-un ACCIDENT RUTIER!
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Autostrăzile din Ungaria mai fac O VICTIMĂ! Ministrul maghiar al Apărării, IMPLICAT într-un ACCIDENT RUTIER!

Autostrăzile din Ungaria mai fac O VICTIMĂ! Ministrul maghiar al Apărării, IMPLICAT într-un ACCIDENT RUTIER!

Ministrul a suferit o fractură la nivelul umărului drept şi a fost internat la Spitalul Armatei din Budapesta pentru examinări suplimentare, a declarat generalul de brigadă Istvan Szabo pentru jurnalişti.

De Geo Berciu,

Cealaltă persoană rănită în accident este şoferul celeilalte maşini implicate în accident. Tânărul a fost rănit la nivelul abdomenului şi a fost, de asemenea, internat la spital. Starea sa este stabilă, a precizat Szabo.

Accidentul s-a produs pe drumul 2122, între Szecseny şi Holloko, în jurul orei locale 17.00 (18.00, ora României), potrivit serviciului de presă al Ministerului Apărării.

Tot în Ungaria, în apropiere de Budapesta, la sfârşitul lunii august a avut loc un accident în care a fost implicat un autobuz cu conaţionali, în care trei români au murit şi 18 au fost răniţi.  În urma accidentului în lanţ au mai fost rănite alte 15 persoane, de diferite naţionalităţi.

 
 
Close
Închide