De asemenea, tatăl și-ar fi obligat copiii să fumeze și să bea alcool, relatează Mediafax.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași au propus, joi, instanței arestarea preventivă a bărbatului din Iași, pentru viol, agresiune sexuală și rele tratamente aplicate minorului. Judecătoria Iași a decis ca ieșeanul să fie arestat preventiv pentru 30 de zile.

Bărbatul din Iași acuzat că și-a violat soția și cei șapte copii se numește Valentin Iacob și are aproape 45 de ani, relatează Bună Ziua Iași.

La sfârșitul lunii iulie 2019, bărbatul a băut alcool și în toiul nopții și-a trezit soția pe care a obligat-o să meargă în camera de la mansardă, împreună cu fiul lor de un an. Deși a fost refuzat, individul și-a obligat soția să întrețină relații sexuale, amenințând-o că o taie cu cuțitul.

Mai mult, din toamna anului 2018 până în iulie 2019, ieșeanul „i-a dezbrăcat de la jumătate în jos pe minorii în vârstă de 11 ani, 4 ani, 6 ani, 10 ani şi i-a supus unor acte de natură sexuală, profitând de imposibilitatea lor de a-şi exprima voinţa”.

Un pastor din Suceava decedat și îngropat pe 26 martie cu COVID-19 nu e raportat printre cele 40 de decese. DSP: „Spitalul nu a transmis încă lista oficială a decedaților”
Recomandări

Un pastor din Suceava decedat și îngropat pe 26 martie cu COVID-19 nu e raportat printre cele 40 de decese. DSP: „Spitalul nu a transmis încă lista oficială a decedaților”

 

De asemenea, din toamna lui 2018 și până în iulie 2019, bărbatul este acuzat că și-ar fi abuzat sexual fetița de opt ani, de cel puțin trei ori.

„Inculpatul, de la naşterea fiecăruia dintre cei 7 copiii cu vârste cuprinse între 11 ani şi 1 an, dar mai ales din toamna anului 2018 până în luna iulie 2019, în mod repetat, i-a lovit, înjurat, insultat, înfometat, i-a obligat pe rând să fumeze şi să consume băuturi alcoolice, i-a ameninţat cu cuţitul, şi-a exhibat comportamentul sexual aberant, nu le-a asigurat condiţiile de trai necesare şi nici educaţia corespunzătoare, acţiuni care au pus în primejdie gravă dezvoltarea fizică, intelectuală şi morală a fiecăruia dintre copii, faptele întrunind elementele constitutive a 7 infracţiuni de rele tratamente aplicate minorului”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, conform sursei citate.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul a fost supus unei expertize psihiatrice din care reiese că acesta a avut discernământ în momentul comiterii faptelor.

Cei șapte copii şi mama lor au fost preluaţi de într-un centrul al Direcţiei de Asistenţă Socială.

Citeşte şi:

Rezidenta din Oradea care și-ar fi ucis copilul, urmărită penal. E bănuită că și-a îngropat bebelușul

Un bărbat din Vrancea şi-a violat fetiţa în vârstă de aproape 7 ani, în timp ce mama ei era plecată din țară. Când s-a întors, femeia l-a reclamat la Poliție

VIDEO. În fiecare zi, aproape 3.000 de femei sunt bătute în România. De Ziua Îndrăgostiţilor, românii sunt chemaţi să lupte împotriva violenţei domestice printr-un manifest

Țiriac a anunțat live la TV ce sumă donează în criza coronavirus: „Ajutăm 40.000 de oameni”
GSP.RO

Țiriac a anunțat live la TV ce sumă donează în criza coronavirus: „Ajutăm 40.000 de oameni”

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine
HOROSCOP

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine