MENIU CAUTĂ
13 Iul. 2018 19:20 , de Cristina Sterian

Bărbat din Vrancea arestat pentru relații sexuale cu nepoata minoră. Oroarea s-a produs în livadă

Distribuie

Un bărbat din Vrancea a fost arestat, fiind acuzat că ar fi întreținut relații sexuale orale cu nepoata lui minoră. Individul are antecedente și a fost eliberat condiționat acum doi ani, după o condamnare de 12 ani pentru viol. Victima lui a fost atunci o fetiță de 6 ani. Agresorul a fost acuzat inițial de viol și în cazul nepoatei sale, dar anchetatorii au stabilit că nu ar fi constrâns-o, ci ar fi convins-o fără violență la fapta respectivă. A primit totuși mandat de arestare preventivă pentru relații sexuale cu un minor.

Bărbatul din Vrancea, în vârstă de 43 de ani, a fost reținut miercuri seara de polițiști, iar vineri a fost prezentat în fața judecătorilor. Bărbatul ar fi întreținut relații sexuale orale cu nepoata sa minoră, în livada unui localnic, potrivit unor surse din rândul anchetatorilor.

Infracțiunea a avut loc săptămâna trecută.

„S-a reţinut infracţiunea de act sexual cu un minor, în urma anchetei stabilindu-se că fapta a fost comisă în după amiaza zilei de 7 iulie a.c. La audieri, bărbatul a recunoscut şi a fost prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă”, a declarat procurorul Paul Mihăilă din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, procurorul de caz.

În urmă cu mai mulţi ani, individul ar fi agresat sexual o fetiţă de 6 ani, din aceeaşi localitate, și a primit o pedeapsă de 12 ani de închisoare, pentru viol. Conform informaţiilor de pe portalul instanţelor vrâncene, bărbatul a fost liberat condiţionat în vara anului 2016.

Sursa foto: monitorulvn.ro


Marea corupţie din România: Numărul celor judecaţi s-a dublat în ultimii 5 ani. Care sunt cele 10 „porunci” către magistrați


 

Citește mai multe despre Vrancea pe Libertatea.

Comentarii