MENIU CAUTĂ
13 Mar. 2018 22:02 , de Raluca Diaconu

Bărbat mort după ce s-a aruncat de la etajul trei al unui bloc din Timișoara. El se certase cu soția

Distribuie

Un bărbat de 42 de ani din Timișoara a murit în drum spre spital, după ce ar fi sărit în gol de la etajul al treilea al blocului în care locuia. Timișoreanul ar fi recurs la acest gest după ce s-ar fi certat cu soția.

Tragedia s-a petrecut marți seară, pe strada Grigore T. Popa, din nordul Timișoarei. Anchetatorii spun că bărbatul s-a întors recent din străinătate, unde era plecat la muncă. Acasă îl așteptau soția și copilul minor.

Soția a povestit că se certau mai mereu de când s-a întors, la fel cum s-a întâmplat și marți seară. Femeia spune că a luat copilul de mână și s-a dus să le ceară ajutorul polițiștilor de la Secția 5.

Oamenii legii s-au dus într-o fugă spre bloc, dar l-au găsit pe bărbat prăbușit lângă imobil. Acesta ar fi sărit de la geam, de la etajul al treilea al blocului.

Bărbatul era viu când a fost preluat de medicii de pe SMURD, dar și-a dat ultima suflare în drum spre Spitalul Municipal din Timișoara. Medicii au încercat în zadar să îl resusciteze tot drumul spre spital.

Polițiștii continuă cercetările pentru a vedea în ce condiții a încercat bărbatul să-și ia viața.

Citește și: ANALIZĂ | Otrăvirea lui Sergei Skripal în Marea Britanie: ,,Sunt mai mulți spioni ruși în Londra decât în timpul Războiului Rece'

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Cum se circulă în Norvegia
Loading...
Comentarii