Mergi direct la conținut »
Bărbatul din Covasna dispărut de 3 luni, găsit mort într-o pădure din Moacşa
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Bărbatul din Covasna dispărut de 3 luni, găsit mort într-o pădure din Moacşa

Bărbatul dispăruse fără urmă în ajunul Crăciunului, iar de atunci, acesta a fost căutat cu disperare de familie. În urmă cu două zile, el a fost găsit fără suflare pe un drum forestier între Moacșa și vârful Bodoc.

La fața locului s-a deplasat în scurt timp un echipaj de poliție, oamenii legii identificând trupul neînsuflețit al unui bărbat. Din cercetările efectuate s-a stabilit că este vorba despre bărbatul de 47 de ani, dispărut în dimineața zilei de 24 decembrie 2018, de pe raza localității Moacșa.

Din primele cercetări efectuate nu au fost identificate urme de violență, neexistând, la acest moment, suspiciuni cu privire la săvârșirea vreunei infracțiuni. Cadavrul a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală Covasna, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului, potrivit covasnamedia.ro.

Citește și

VIDEO | După ce aleargă bucureștenii? După sănătate și stare de bine! Interviu cu Valeria Răcilă Van Groningen, sportiva care a adus cultura maratoanelor în România

 

Close
Închide
  Close