MENIU CAUTĂ
17 Mai. 2018 11:52

Bărbatul din Iași stropit cu acid, confundat cu o fată de 17 ani. Atacatorii au greșit ușa

Distribuie

Bărbatul din Iași stropit cu acid, confundat cu o fată de 17 ani, după ce atacatorii au greșit ușa. Poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale Iaşi sunt pe urmele celor doi tineri care au aruncat în ochii un localnic din Vlădeni, județul Iași, o substanţă care a fost pe punctul de a-l orbi.

Astfel, oamenii legii suspectează că tinerii voiau să „pedepsească, din gelozie, o tânără în vârstă de 17 ani, însă au confundat scara de bloc, şi implicit proprietarul, potrivit Ziarul de Iași. Mai mult, poliţiştii bănuiesc că unul dintre atacatori este un fost iubit al fetei.

Vă reamintim că, în urmă cu o săptămână, un bărbat de 61 de ani a deschis uşa apartamentului, iar în acel moment doi tineri i-au aruncat în faţă cu acid sulfuric, provocându-i orbire parţială la ambii ochi. Imediat, cei doi agresori au fugit de la fața locului.

Și chiar dacă, atunci, la intrarea în imobil se afla soţia bărbatului atacat, aceasta nu a reuşit să ofere detalii despre fizionomia celor doi.

Ea a dat informaţii generale despre cei doi atacatori, cum că ar fi avut vârsta între 20 şi 30 de ani, semnalmente vagi care îngreunează identificarea acestora.

De altfel, și bărbatul atacat le-a spus anchetatorilor că nu a apucat să vadă cele două persoane aflate la uşă. Acesta se află acum internat în spital, unde se reface, începând să își recapete vederea.

„Pacientul are vederea parţial afectată. Vede în proporţie de 20 – 40%. El este internat în Secţia de Oftalmologie, unde a primit tratament de specialitate şi este ţinut sub observaţie, a precizat prof.dr. Diana Cimpoeşu, coordonatorul UPU-SMURD Iaşi, la începutul acestei săptămâni. 

FOTO – Ziarul de Iași


Citește și… Liviu Dragnea, ironizat pe internet după ce a spus că pe telefonul său apar 'puncte luminoase' și că acesta îi este 'ascultat'


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop marți 22 ianuarie 2019. Balanțele au parte de o șansă nesperată
Loading...
Comentarii