Mergi direct la conținut »
Bătaie între soț, amantă și fosta soție într-un cimitir. Bărbatul este cântăreț de muzică populară
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Bătaie între soț, amantă și fosta soție într-un cimitir. Bărbatul este cântăreț de muzică populară

Bătaie între soț, amantă și fosta soție într-un cimitir. Bărbatul este cântăreț de muzică populară

Bătaie între soț, amantă și fosta soție într-un cimitir. Bărbatul, care este cântăreț de muzică populară, este acuzat de agresiune chiar lângă mormântul părinților.

Întâmplări incredibile ar fi avut loc recent într-un cimitir, scrie botosaneanul.ro. Ioan Pădurariu, un artist de muzică populară, este acuzat că, împreună cu noua parteneră de viață și-ar fi agresat fosta soție. Iar asta s-ar fi petrecut chiar lângă mormintele mamelor celor doi foșți soți.

Nadia Labunt, sora femeii care ar fi fost bătute, susține că aceasta a intrat în spital după ce ”fostul ei soț Ionel Pădurariu și amanta sa, Carmen Hangiuc, au bătut-o crunt chiar lângă mormântul mamei noastre și apoi au fugit lăsând-o însângerată și după ce sub privirile lui fetița lor a leșinat”.

”Sora mea are acum globul ocular tăiat pentru că individa i-a băgat unghia în ochi”, a adăugat Nadia Labunt.

Cei doi foști soți au împreună o fată care a povestit la rândul ei că a fost martoră la cele întâmplate:

”Tata n-a venit să vorbească cu mine, ci a venit să se certe cu mama. Carmen a început să o lovească pe mama, iar mama a prins-o de păr, iar eu am leșinat când am văzut sânge. Eram foarte speriată, nu îmi amintesc prea multe”.

Cel acuzat, cântăreț de muzică populară, respinge toate acuzațiile care i se aduc. Ioan Pădurariu recunoaște întâlnirea din cimitir, dar spune că el a încercat de fapt să aplaneze conflictul:

”Eu nu mint cu nimic… nu am lovit niciodată o femeie… nu pot accepta să fiu acuzat de așa ceva. Mormântul mamei mele este foarte aproape de al fostei soacre. Și eu doar am vrut să vorbesc cu copilul meu. În acel moment Mihaela a sărit la scandal și ne-a făcut în toate felurile”.


Citește și: EXCLUSIV. Adunarea Parlamentară a NATO a costat Parlamentul peste 11 milioane de lei: camere de supraveghere și distrugătoare de documente, printre achiziții


 

Close
Închide
  Close