De Mihai Niculescu,

Bătrânul din localitatea Vintileasca, judeţul Galaţi, a fost legat, bătut şi tâlhărit de cele trei persoane, care au fost reținute, la aproape jumătate de ani de la fapte. Omul a crezut că falsul reporter vrea să stea de vorbă cu el pentru a scrie un articol despre condițiile sale de trai, relatează Mediafax.

Polițiștii din Vrancea au efectuat recent patru percheziții și au ridicat șase persoane, care au fost audiate la sediul poliției județene. Trei dintre suspecți au primit mandate de reținere pentru 24 de ore și urmează a fi duse în fața unui judecător pentru emiterea mandatului de arestare. Acuzațiile formulate sunt de tâlhărie calificată, lipsire de libertate în mod ilegal şi furt.

Persoanele reținute sunt două tinere şi un bărbat care au legat şi lovit un bătrân pentru a-l jefui.

„Cele două tinere, cu vârste între 18 şi 21 de ani şi un bărbat, în vârstă de 36 de ani, sunt cercetaţi pentru faptul că în noaptea de 19/20 august ar fi intrat în domiciliul unui bărbat, în vârstă de 79 de ani, din comuna Vintileasca, pe care l-ar fi legat şi lovit, după care i-ar fi sustras bani şi bunuri” au comunicat reprezentanții IPJ Vrancea.

Însă falsul reporter îl jefuise de două ori pe bărbat, au constatat oamenii legii

„Extinzând cercetările, bărbatul este cercetat şi pentru faptul că la data de 30 iunie ar fi intrat în domiciliul aceluiaşi bărbat, sub pretextul că face un reportaj despre condiţiile sale de viaţă, iar la plecare i-ar fi sustras suma de 4.900 de lei”, au precizat polițiștii.

Polițiștii bănuiesc că au mai comis și alte fapte similare și strâng noi probe.

Citeşte şi:

Lupte de stradă la Paris. Franța, paralizată de 1,5 milioane de oameni care au participat la o grevă masivă provocată de reforma pensiilor

Unul dintre bărbații acuzați că au violat fetița de 10 ani din Brăila era judecat, în libertate, pentru agresarea sexuală a altei minore

La mulți ani de pace, NATO!

Simona Halep, despre retragerea din tenis: "Sincer, chiar am vorbit cu fratele meu despre asta"
GSP.RO

Simona Halep, despre retragerea din tenis: "Sincer, chiar am vorbit cu fratele meu despre asta"

Horoscop 25 ianuarie 2020. Vărsătorii au parte de o zi specială
HOROSCOP

Horoscop 25 ianuarie 2020. Vărsătorii au parte de o zi specială