Mergi direct la conținut »
Bătrână din Suceava, bătută cu sălbăticie de propriul fiu. Femeia nu a vrut să-i dea bani pentru băutură
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Bătrână din Suceava, bătută cu sălbăticie de propriul fiu. Femeia nu a vrut să-i dea bani pentru băutură

Bătrână din Suceava, bătută cu sălbăticie de propriul fiu. Femeia nu a vrut să-i dea bani pentru băutură

Caz de-o violență ieșită din comun în localitatea Verești din județul Suceava. O bătrână a fost snopită în bătaie de fiul ei, după ce a refuzat să-i dea acestuia bani pentru a-și cumpăra băutură. 

De Răzvan Mihalașcu,

Din primele verificări realizate de polițiști a rezultat că femeia de 71 de ani locuiește împreună cu fiul ei în comuna Verești. În timp ce muncea în grădină, fiul acesteia a venit să-i ceară bani pentru a-și cumpăra alcool, relatează newsbucovina.

Pentru că a fost refuzat, bărbatul de 27 de ani și-a bătut propria mamă.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru violenţă în familie. Din verificări a reieșit că viața bătrânei a fost pusă în pericol, așa că anchetatorii au emis un ordin de protecție provizoriu pentru o perioadă de cinci zile, începând cu data de 10 aprilie.

În urmă cu cinci zile, o bătrână de 81 de ani din Iași a fost bătută şi violată, însă anchetatorii nu au aflat încă cine a batjocorit-o.


Citește și:

Pentru cine lucrează Guvernul: pentru OMV Petrom sau pentru oameni?! Clanul Popescu din Târgoviște: soția cere din partea OMV Petrom, soțul aprobă din partea ANRM


 

Close
Închide
  Close