Mergi direct la conținut »
Bătrână din Tulcea, găsită moartă cu răni pe braț. S-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Bătrână din Tulcea, găsită moartă cu răni pe braț. S-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă

Bătrână din Tulcea, găsită moartă cu răni pe braț. S-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă

La sfârșitul acestei săptămâni, o  bătrână de 73 de ani a fost găsită moartă într-o locuinţă de la marginea municipiului. În acest caz, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) din Tulcea a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, după ce au descoperit pe brațul femeii, răni grave.

Bătrâna a fost văzută vineri dimineaţa în piaţă, iar după-amiază a fost găsită moartă de rudele ei care au sunat la numărul unic de urgenţă 112.

„Pe braţul drept al victimei au fost observate răni, iar medicul legist urmează să stabilească natura acestora”, a declarat  purtătorul de cuvânt al IPJ, Irina Manolache, potrivit Agerpres.  Potrivit sursei, cercetările în acest caz sunt derulate de lucrătorii IPJ sub coordonarea unui procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea.

Citește și

Român condamnat la 10 ani de închisoare în SUA. A pretins că a injectat un cuplu cu „un virus letal” și a cerut 8,5 milioane de dolari pentru antidot

Close
Închide
  Close