Beniamin Dumbrăvan a primit Golden Buzz de la Florin Călinescu. Moment extraordinar de beatbox, la doar 14 ani!

17 martie 2017 23:40

Beniamin Dumbrăvan a primit Golden Buzz de la Florin Călinescu. Beniamin Dumbrăvan, un puști de doar 14 ani, a pășit spășit pe scena de la Românii au talent, cu gândul de a oferi familiei și prietenilor un motiv să se mândrească, din acest moment, cu el.

„Am venit nu doar ca să câstig, ci ca să-mi fac familia și prietenii mândri de mine și să arăt tuturor că si românii au talente, nu doar defecte”, a spus adolescentul înainte de a urca pe scenă.


Romanii au talent 2017: Beniamin Dumbravan – moment de beatbox pe romaniiautalent.protv.ro

Dar ce a urmat… a întrecut toate așteptările. A oferit un moment excepțional de beatbox, care i-a impresionat pe toți, dar în mod deosebit pe Florin Călinescu, care aproape își jurase că nu va apăsa butonul Golden Buzz, cel care îi trimite pe concurenți direct în semifinală. „Ma țineam. Zic, anul ăsta nu dau niciun buton. Nu-l dau, nu-l dau, sa fiu al dracu’ dacă îl dau!”, a precizat el.

“Premiez sinceritatea și emoția personajului”, și-a justificat apoi Florin Călinescu gestul, care nu înțelegea cum poate să scoată atâte sunete pe o singură gură. “Alții vin cu mai multe guri și nu reușesc”, a spus el.

„În spatele măștii, e un om special”, este părerea lui Andi Moisescu despre actorul Florin Călinescu.

Beniamin Dumbrăvan a avut nevoie de două minute și jumătate pentru a arăta ce poate. Și a arătat! “Ce diliu e, frate! El face asta din gură? Nu se poate!”, a exclamat Florin, la adresa omului-orchestră.

Memorabil a fost și momentul în care concurentul și-a sunat mama, pentru a-i da vestea cea mare! „Mamă, îți mulțumesc, asta ți-o datorez ție, pentru că ai născut un geniu!”, i-a spus acesta.

Beniamin Dumbrăvan a primit Golden Buzz de la Florin Călinescu

Beniamin Dumbrăvan a primit Golden Buzz de la Florin Călinescu

Este al patrulea Golden Buzz din acest sezon. Primul i-a aparţinut Andrei, care a trimis-o direct în semifinale pe soprana Paula Rad. Pavel Bartoş şi Smiley au apăsat şi ei butonul auriu, impresionaţi de chinezul Fang Shuang, care a cântat impecabil, în limba română, melodia „Copacul”.

Un alt Golden Buzz spectaculos a fost dat în ediția trecută!  Lorelai Moșneguțu, fata fară mâini care cântă la pian, a ajuns şi ea direct în semifinală la Românii au talent.

Mihaela Rădulescu a fost cea care a apăsat butonul și nu regretă niciun moment decizia sa. Ce i s-a întâmplat Mihaelei Rădulescu după ce a trimis-o în semifinale pe Lorelai Moșneguțu, fata fară mâini care cântă la pian. „Mi s-a înroșit telefonul”.

Micuța de doar 11 ani din Târgoviște, care este susținută și de Codin Maticiuc, i-a impresionat e toți cei prezenți cu povestea ei de viață. Alberta Moșneguțu, sau Lorelai, cum îi place să fie numită, s-a născut fără mâini, fără femur la ambele picioare și încă de la naștere, copila a fost diagnosticată cu sindromul plurimalformativ.

Citește și:

Întâlnire de gradul zero, la Românii au talent! Smiley a dat nas în nas cu Laura Cosoi. Ce a făcut în emisiune fosta sa iubită

Anka, moment fabulos la Românii au talent. A cântat spectaculos și l-a impresionat pe Florin Călinescu până la lacrimi

Dan Tolu, angajatul de la IGSU care le-a speriat pe juratele de la Românii au talent. Au crezut că o sa facă striptease, dar a scos doar instrumentul

Daniel Vișan, hand balance senzațional la Românii au talent. “E și frumos și bun”

Dansatoarele senioare din Timișoara l-au învățat pe Smiley noi mișcări de dans, la Românii au talent

Ionuț Marcu, un veritabil James Bond la Românii au talent. Totuși, Florin Călinescu l-a confundat cu Ricky Dandel

Lucca și Anca Lucian, magicienii de la Românii au talent care au șocat-o pe Andra. “Nu pot să cred asa ceva!!!”

FOTO: romaniiautalent.protv.ro

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro