MENIU CAUTĂ

VIDEO/ Bogdan Badea, CEO eJobs, la Interviurile Libertatea LIVE, despre primul comparator de salarii din România

Distribuie

Bogdan Badea, CEO eJobs, a vorbit, miercuri, la Interviurile Libertatea LIVE despre primul comparator de salarii, în timp real, din România. Este vorba despre aplicaţia Paylab.ro lansată de eJobs.

Compania eJobs a lansat portalul www.paylab.ro, cu ajutorul căruia poţi afla ce salariu au angajaţii din România, în funcţie de postul pe care îl ocupă, de nivelul de studii şi de judeţul unde lucrează.

Ana Călugăru, PR Manager la eJobs Group, a explicat, la Interviurile Libertatea Live, cum se utilizează această platformă şi cum poate afla orice român care este salariul corect pentru munca pe care o prestează.

Pe această platformă, cei care vor să-şi compare salariul trebuie să precizeze postul pe care lucrează, experienţa în domeniu, salariul net pe care îl încasează, să precizeze dacă au şi alte beneficii (bonuri de masă, telefon plătit de firmă, maşină de serviciu etc.), să-şi spună vârsta, studiile, judeţul în care lucrează, pot preciza, dacă doresc, şi numele firmei unde muncesc şi, dacă vor, pot menţiona adresa de email, pentru a primi date actualizate.

Citește mai multe despre Bogdan Badea pe Libertatea.

Comentarii