Mihai Boldea este cel mai rostit nume din România de aproape două săptămâni. Din momentul în care DIICOT a anunţat că deputatul UNPR e anchetat într-un dosar de fraudă, Boldea a devenit cele mai pomenit, mai comentat şi mai controversat nume din politica românească.
Plecarea lui din ţară cu doar 3 zile înainte de votul din Camera Deputaţilor privind ridicarea imunităţii sale parlamentare, lucru care a permis arestarea sa, a fost momentul în care orice detaliu legat de Mihail Boldea era vânat.
Astăzi, după mai bine de o săptămână de la plecare din ţară, Mihail Boldea, care s-a predat ieri în Kenya, s-a întors în România.
Traseul reîntoarcerii lui Boldea în România a fost urmărit minut cu minut, fiecare moment s-a petrecut în direct la televizor.
Sute de jurnalişti şi fotoreporteri voiau să îl vadă şi să-l surprindă pe cel mai faimos fugar al momentului.
Iar imaginea a apărut: Mihail Boldea, care a fost preluat şi dus cu o dubă de la aeroport la audierile de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, a fost suprins aşa cum nici în cel mai negru vis al său nu credea că va fi văzut vreodată: încătuşat şi înconjurat de poliţişti.
Iată primele imagini cu Boldea după revenirea în ţară:deputatul este transferat dintr-un autoturism în duba cu care a fost dus în faţa magistraţilor. Mihai Boldea este, deja, cu cătuşe la mâini.
Boldea în cătuşe
Boldea în cătuşe
foto: captură România TV

Ce se întâmplă acum cu Mario Iorgulescu. Ultimele informații venite din Italia
GSP.RO

Ce se întâmplă acum cu Mario Iorgulescu. Ultimele informații venite din Italia

Horoscop 19 octombrie. O zodie ar trebui să fie mai reținută în declarații
HOROSCOP

Horoscop 19 octombrie. O zodie ar trebui să fie mai reținută în declarații