Surprinzător sau nu, bărbații încep să aibă tot mai multă grijă de imaginea lor. A fost înțeleasă de ceva vreme ideea că era nevoie de o schimbare în ceea ce privește vestimentația și accesoriile ce definesc stilul masculin. Brățările au început să câștige o tot mai mare popularitate astfel, devenind acele accesorii îndrăgite din ce în ce mai mult de bărbați și care pot reprezenta elementele ce completează o ținută reușită.

Schimbarea începe cu gama de brățări din frânghie nautică

Probabil toate femeile sunt de acord cu un fapt: imaginea spune foarte multe despre un bărbat și cu atât mai atractiv va fi cel care este atent la modul în care se pune în valoare prin vestimentație, prin accesorii și prin felul în care se poartă.

Schimbarea concepției menționate anterior începe cu gama de bratari din franghie nautica. Există numeroase atuuri care le recomandă, însă pentru a afla mai multe detalii am apelat la reprezentanții magazinului online OldSkipper.ro.

De ce să alegi brățări din frânghie nautică?

Motivele sunt expuse în rândurile următoare, conform cu ideile transmise de cei de la Old Skipper. Având în vedere faptul că brățările din frânghie nautică sunt specialitatea lor, iată de ce acestea pot fi accesoriul perfect, potrivit oricărei ținute.

  • Au un design unic. Atât pentru cei îndrăgostiți de mare, care apreciază stilul nautic, cât și pentru cei care pur și simplu vor să își completeze într-un stil unic ținuta, brățările din frânghie nautică sunt cea mai bună opțiune. Elementele decorative inedite utilizate pentru crearea acestor brățări sunt împletiturile și nodurile specifice marinarilor, completate de închiderile sub forma unei ancore.
  • Sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate. Fie că sunt din frânghie nautică, din piele sau combinații ale acestor două materiale, brățările de la Old Skipper se remarcă prin calitate.
  • Se aliniază perfect cu tendințele. Conform anumitor păreri, brățările din frânghie nautică s-ar potrivi mai mult cu sezonul primăvară-vară. După cum ne explică însă reprezentanții Old Skipper, eleganța și stilul lor unic sunt elemente apreciate oricând.
  • Pot reprezenta o idee foarte bună de cadou. Întrucât sunt în trend și au această putere de a scoate din anonimat orice ținută într-un mod plăcut, aceste brățări din frânghie nautică pot fi un cadou cu totul special pentru un bărbat stilat.
  • Sunt foarte rezistente. Mulțumită materialelor din care sunt confecționate, dar și a controlului atent al calității, brățările din frânghie nautică de la Old Skipper reușesc să treacă cu brio testul timpului. Frânghia folosită este rezistentă la apă, sistemele de închidere de asemenea, tocmai pentru ca purtătorul să se poată bucura de aceste accesorii pentru o perioadă cât mai îndelungată.

Povestea brățărilor din frânghie nautică de la Old Skipper

Totul a pornit, se pare, de la dorința de a mulțumi publicul care apreciază accesoriile handmade realizate din produse și materiale combinate într-un mod ideal, pentru un nivel calitativ de top. Pe piața din România, brățările Old Skipper au fost lansate de o iubitoare a sporturilor nautice, îndrăgostită de mare și în același timp un fin cunoscător al trend-urilor în fashion: Bianca Constantin.

Colecțiile de brățări Old Skipper sunt realizate din frânghii nautice, piele sau combinații ale acestor două materiale. Împletiturile și elementele decorative inedite, alături de închiderile marcate reprezentativ cu ancore gravate cu numele brand-ului fac ca aceste brățări să fie unice și să confere oricărei ținute un plus de autenticitate și originalitate.

Brățările Old Skipper sunt handmade sau, după cum se menționează și pe oldskipper.ro, „soulmade”. Toate produsele trec printr-un proces riguros de verificare și control al calității, pentru ca design-ul și rezistența să rămână tot timpul emblemele brand-ului.

O notă de nou, de original; modele create special pentru cei care vor să impresioneze printr-un stil deosebit; brățări realizate din materiale calitative și rezistente; brățări de tip statement, care pot spune ceva despre personalitatea purtătorului – toate aceste elemente sunt mai mult decât suficiente pentru ca gama de brățări din frânghie nautică să fie considerată o opțiune de avut în vedere, un „must-have” al garderobei masculine în acest an.

 

Anamaria Prodan, atac devastator la Gică Hagi: „Probabil oamenii nu au curajul să-i spună în față”
GSP.RO

Anamaria Prodan, atac devastator la Gică Hagi: „Probabil oamenii nu au curajul să-i spună în față”

Horoscop 22 noiembrie 2019. Peștii sunt asaltați de solicitări
HOROSCOP

Horoscop 22 noiembrie 2019. Peștii sunt asaltați de solicitări